XPRIMM Stiri
?
1 EUR = 4.8730
?

1 USD = 4.1185

?


Buletin informativ de Asigurari si Pensii, Nr. 4490 - 23 octombrie 2020
STIRI INTERNE | REPUBLICA MOLDOVA | STIRI EXTERNE | PIETE FINANCIARE | JOB | EVENIMENTE
 
MAXIMA ZILEI  
Rabdarea e amara, dar roadele ei sunt dulci.
Jean-Jacques ROUSSEAU
STIRI INTERNE ?
ICAR 2020: Conferinta "Asigurarile de Locuinte - Noi perspective" va avea loc marti, 27 octombrie
Andreea RADU, 22-10-2020
Conferinta "Asigurarile de Locuinte - Noi perspective", parte a ICAR - Forumul International al Riscurilor Catastrofale, ajuns la a XVII-a editie, se va desfasura marti, 27 octombrie 2020, intre orele 12.30 - 14.00, atragand atentia asupra necesitatii protectiei locuintelor din Romania.

Ora de Risc: Despre importanta educatiei financiare si cum poti sa castigi din asigurari
Bianca CIOCOTISAN, 22-10-2020
De ce este importanta educatia financiara in domeniul asigurarilor, care sunt principalii termeni financiari pe care consumatorii ar trebui sa ii cunoasca, dar si cum poti sa castigi cu ajutorul notiunilor de baza despre asigurari si nu numai, au discutat Cerasela CHIRIAC - Owner, INTER Broker -, Mihaela CIRCU - Secretar General, APPA (Asociatia Pentru Promovarea Asigurarilor) - si Sergiu COSTACHE - Revista PRIMM Asigurari & Pensii -, in cadrul emisiunii Ora de Risc by XPRIMM, la RFI Romania, de marti - 20 octombrie a.c..

Valentin IONESCU (ISF): Programele de formare profesionala si educatia financiara, piloni strategici in dezvoltarea pietelor financiare nebancare
Andreea RADU, 22-10-2020
"Programele de formare profesionala pe care ISF le ofera pentru perioada urmatoare, cu desfasurare in mediul online, au scopul de a oferi posibilitatea angajatilor din asigurari, pensii private, piata de capital, dar si din alte domenii, de a-si imbunatati competentele profesionale, astfel incat sa se adapteze mai usor la schimbarile de pe piata muncii dar si din domeniul in care lucreaza", a declarat Valentin IONESCU, Presedintele Institutului de Studii Financiare.

UNIQA Asigurari a lasat o noua asigurare pentru casa, cu protectie completa
Andreea RADU, 22-10-2020
UNIQA Asigurari a anuntat lansarea unei noi asigurari pentru casa - UNICASA, care acopera toate riscurile majore, clientii beneficiind de asistenta la domiciliu pentru diferite tipuri de avarii.

OMNIASIG a ajutat DGASPC Botosani la dotarea cu mobilier a unor locuinte sociale
Andreea RADU, 22-10-2020
OMNIASIG Vienna Insurance Group continua strategia sa de implicare activa in comunitate printr-o noua actiune cu profil social. Cu implicarea directa a echipei din Sucursala Botosani, compania a ajutat, prin intermediul Asociatiei Clara, DGASPC (Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului) Botosani la dotarea, cu mobilierul necesar, a cinci apartamente si a unui centru pentru persoane cu dizabilitati.

STIRI EXTERNE  
WEF: Criza COVID-19 accelereaza schimbarea fortei de munca de la oameni, la roboti
Cristian SUCA, 22-10-2020
In urmatorii 5 ani, robotii vor distruge 85 de milioane de locuri de munca in cadrul companiilor mijlocii si mari, deoarece pandemia COVID-19 accelereaza schimbarile la locul de munca, ceea ce ar putea exagera inegalitatile, arata un studiu realizat de Forumul Economic Mondial (WEF - World Economic Forum), citat de Insurance Journal.

FFA - CCR: Furtuna Alex a adus deja, in Franta, cereri de despagubire de 288 mil. euro pentru daunele provocate de vant si inundatii
Cristian SUCA, 22-10-2020
Intr-o comunicare comuna, Federatia Franceza de Asigurari (FFA - Federation Francaise de l'Assurance) si grupul de reasigurari publice si private CCR au declarat ca daunele provocate de inundatiile si rafalele de vant generate, in Franta, de Alex, cea mai recenta furtuna, au adus deja cereri de despagubire in valoare de 288 de milioane de euro.

PIETE FINANCIARE  
Ministrul Economiei: Peste 29.000 de aplicanti s-au inscris pentru accesarea fondurilor nerambursabile din Masura 1 a granturilor de 1 miliard de euro
Andreea RADU, 22-10-2020
29.250 de aplicanti s-au inscris pentru accesarea fondurilor nerambursabile din cadrul primei masuri a granturilor in valoare de 1 miliard de euro. Inscrierea pentru masura 1 s-a finalizat miercuri, 21 octombrie, la ora 20.00, a precizat, joi, Virgil POPESCU, ministrul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri.

In cadrul Galei Biz PR Awards au fost premiate cele mai perfomante companii de PR
Dana ZAHARIA, 22-10-2020
Biz a lansat recent, in cadrul Galei Biz PR Awards, rezultatele topului celor mai performante agentii de PR, editia 2020, un studiu BIZ si Unlock Market Research, aflat la a opta editie.

NOUTATI AUTO ?
Pandemia grabeste deciziile marilor orase cu privire la limitarea traficului si extinderea spatiului pentru biciclisti si pietoni
Andreea RADU, 22-10-2020
Blocajul produs de pandemia de COVID-19 pare sa fi accelerat schimbarile care erau, deja, analizate anterior de autoritatile locale, cum ar fi transformarea centrelor oraselor in zone mai prietenoase cu pietonii si biciclistii, potrivit studiului Deloitte 2020 City Mobility Index.

JOB  
Rubrica oferita de asiguratori.ro
?
OBSIDIAN Broker Senior Broker Vanzari (full time, Bucuresti)
OBSIDIAN Broker Director Adjunct de Vanzari (full time, Bucuresti)
HOLFIN Broker Broker de Asigurari
HOLFIN Broker Asistent Brokeraj
ALLIANZ-TIRIAC Asigurari Subscriitor Reasigurari
ABONARE

XPRIMM Time for Business
TENDINTE
Bilant dupa mai bine de jumatate de an de la declansarea pandemiei COVID-19. Ce strategii au brokerii de asigurare pana la finalul anului
Dupa mai bine de jumatate de an de la declansarea pandemiei de COVID-19, piata de asigurari din Romania a demonstrat ca a depus eforturi cosiderabile pentru a se adapta noii realitati si a gasit solutii pentru a fi aproape de consumatori in tot acest timp. Afla cum si-au desfasurat activitatea si ce strategii au in ultima parte a acestui an brokerii de asigurare chestionati de 1asig.ro.

Continuare

Despre Oameni
SONDAJ
Locuinta ta este protejata prin asigurare?
Pentru a raspunde, click aici!
Pentru comentarii, click aici!
Revista PRIMM
XPRIMM Insurance Reports
Publicatii de analiza a pietelor de asigurari pentru 32 de state din regiunile ECE, SEE si CIS.
EVENIMENTE INTERNE
ICAR 2020 - The International Catastrophic Risks Forum
EVENIMENTE INTERNATIONALE
WorldPensionSummit 2020
5th Operational Excellence in Insurance Summit (online)
12th Bancassurance Asia Summit
DIA Prime Time
INSURETEK MIDDLE EAST 2021 INTERNATIONAL CONFERENCE & GOLDEN SHIELD EXCELLENCE AWARD