XPRIMM Stiri
?
1 EUR = 4.8705
?

1 USD = 4.1828

?


Buletin informativ de Asigurari si Pensii, Nr. 4472 - 29 septembrie 2020
STIRI INTERNE | REPUBLICA MOLDOVA | STIRI EXTERNE | PIETE FINANCIARE | JOB | EVENIMENTE
 
MAXIMA ZILEI  
Se spune ca intelectul e dat omului ca sa cunoasca adevarul. Dupa parerea mea, intelectul e dat omului nu ca sa cunoasca adevarul, ci ca sa-l primeasca.
Petre TUTEA
STIRI INTERNE ?
Sorin GRECEANU, Directorul General al BAAR, a fost ales Vicepresedinte al Consiliului Birourilor (Cob)
Andreea RADU, 28-09-2020
In cadrul celei de-a 54-a Adunari Generale a Consiliului Birourilor (Cob), desfasurate in data de 24 septembrie 2020 la Bruxelles, Sorin GRECEANU, Directorul General al Biroului Asiguratorilor de Autovehicule din Romania (BAAR), a fost ales in functia de Vicepresedinte al acestei prestigioase organizatii.

Cat de Grawe sunt lucrurile in asigurari?
Andreea RADU, 28-09-2020
Invitatul lui Sergiu COSTACHE - Revista PRIMM Asigurari & Pensii - din cadrul emisiunii "Ora de risc" by XPRIMM, la RFI Romania, de marti - 29 septembrie a.c., este Dragos CALIN Presedinte al Directoratului la societatea GRAWE Romania Asigurare. Acestia vor discuta, printre altele, despre schimbarea facuta in conducerea companiei, parteneriatele cu brokerii, vanzarea pe linii de business si strategia pentru perioada urmatoare.

CMU ofera asiguratorilor din UE o oportunitate majora de a-si consolida rolul de investitori pe termen lung
Andreea RADU, 28-09-2020
Uniunea pietelor de capital (CMU - Capital Markets Union) ofera asiguratorilor din Uniunea Europeana o oportunitate majora de a-si consolida rolul de investitori pe termen lung, in cazul in care Comisia Europeana remediaza obstacole de reglementare in ceea ce priveste Solvency II, a transmis Insurance Europe - federatia europeana a asiguratorilor si reasiguratorilor.

Pompierii au intervenit in peste 4.000 de cazuri, in doar trei zile: sute de incendii, zeci de accidente rutiere si inundatii
Andreea RADU, 28-09-2020
La nivel national, pompierii militari au gestionat, in perioada 25-27 septembrie a.c., 4.158 de interventii in situatii de urgenta. Majoritatea dintre acestea au constat in asistenta medicala, echipajele SMURD actionand pentru acordarea masurilor de prim ajutor unui numar de 3.482 de persoane aflate in dificultate.

STIRI EXTERNE  
COVID-19 a schimbat, la nivel global, perceptiile cu privire la asigurarile de viata si de sanatate
Cristian SUCA, 28-09-2020
Atitudinea fata de asigurarile de viata si de sanatate s-a schimbat datorita COVID-19. Oamenii sunt mai constienti cu privire la riscurile care ameninta sanatatea si mai ingrijorati cu privire la protectie. Aceasta este concluzia celei de-a saptea editii a studiului Global Consumer Study, realizat anual de ReMark.

Polonia: PZU a lansat o asigurare de raspundere civila pentru biciclisti si utilizatori de scutere
Cristian SUCA, 28-09-2020
PZU a anuntat lansarea unui nou produs care va acoperi daunele provocate de detinatorii unei asigurari de raspundere civila auto chiar si atunci cand acestia conduc un dispozitiv dedicat transportului personal, informeaza xprimm.com. Pe scurt, UTO.

PIETE FINANCIARE  
Estimarile managerilor pentru urmatoarele trei luni
Andreea RADU, 28-09-2020
Activitatile din industrie, constructii si servicii vor avea o tendinta de stabilitate in urmatoarele trei luni, in timp ce preturile in constructii si comertul cu amanuntul vor cunoaste o majorare moderata in acelasi interval, conform perceptiei managerilor in cadrul anchetei conjuncturale publicate de Institutul National de Statistica (INS).

Studiu: 71% dintre directorii de securitate IT sustin ca razboiul cibenetic e o amenintare pentru compania in care lucreaza
Bianca CIOCOTISAN, 28-09-2020
Peste 70% dintre directorii de securitate IT sustin ca razboiul cibernetic e o amenintare reala pentru compania in care lucreaza, insa doar unul din cinci recunoaste ca nu are inca o strategie clara de a limita acest risc, arata un studiu global al Bitdefender.

JOB  
Rubrica oferita de asiguratori.ro
?
ALLIANZ-TIRIAC Asigurari Subscriitor Reasigurari
ASIROM VIG Manager Vanzari Brokeri
GrECo Romania Account executive (denumire interna) / BROKER IN ASIGURARI (denumire conform COR)
ALLIANZ-TIRIAC Asigurari Subscriitor Senior Asigurari de Raspunderi
ALLIANZ-TIRIAC Asigurari Specialist Dezvoltare Produse si Portofolii Asigurari Generale
STELLAR RE ASISTENT IN BROKERAJ (PF sau PJ)
ABONARE
Daca doriti sa va abonati click aici!
Daca doriti sa va dezabonati click aici!

XPRIMM TV
Interviu

Dorel DUTA Dorel DUTA
Presedinte
UNSICAR

Uniunea Nationala a Societatilor de Intermediere si Consultanta in Asigurari - UNSICAR a implinit 20 de ani de activitate pe piata locala de asigurari. Despre aceasta perioada, dar si despre obiectivele asociatiei am discutat cu Presedintele acesteia.

TENDINTE
Re/deschiderea lumii: Cum ne vor fi afectate vietile de pandemia COVID-19?
Odata cu sfarsitul pandemiei globale va aparea un nou mod de viata, iar lumea va fi foarte diferita, arata ALLIANZ Partners, care i-a solicitat futurologului Ray HAMMOND sa anticipeze si sa prevada cateva tipare timpurii ale unor schimbari care, cel mai probabil, vor redesena aceasta lume.

Continuare

Despre Oameni
SONDAJ
Locuinta ta este protejata prin asigurare?
Pentru a raspunde, click aici!
Pentru comentarii, click aici!
Revista PRIMM
XPRIMM Insurance Reports
Publicatii de analiza a pietelor de asigurari pentru 32 de state din regiunile ECE, SEE si CIS.
EVENIMENTE INTERNE
ICAR 2020 - The International Catastrophic Risks Forum
EVENIMENTE INTERNATIONALE
WorldPensionSummit 2020
5th Operational Excellence in Insurance Summit (online)
12th Bancassurance Asia Summit
DIA Prime Time
INSURETEK MIDDLE EAST 2021 INTERNATIONAL CONFERENCE & GOLDEN SHIELD EXCELLENCE AWARD