1asig.ro
1asig.ro

Nicolae AVRAM este noul Director de Vanzari si Distributie al ALLIANZ-TIRIAC Asigurari

5 min. / 1.540 cuvinte
Nicolae AVRAM preia functia de Director al Directiei Vanzari si Distributie ALLIANZ-TIRIAC, incepand cu data de 1 octombrie a.c., functie ocupata anterior de Virgil SONCUTEAN (2012 - 2016), care a devenit CEO-ul companiei in luna septembrie.

Nicolae AVRAM s-a format profesional in cadrul ALLIANZ-TIRIAC in decursul celor 20 ani de activitate in interiorul companiei.

Acesta detine o vasta experienta in domeniul managementului de vanzari in asigurari, acumulata in perioada 1996 - 2016, cand a ocupat, succesiv, functia de Director Sucursala, Director Regional Vanzari, Director National Vanzari si Director al Diviziei Brokeri si Parteneriate.

"Pentru oamenii din industria asigurarilor, numirea lui Nicolae AVRAM la conducerea Directiei de Vanzari si Distributie nu reprezinta, probabil, o surpriza. El este un om cunoscut in piata, apreciat pentru calitatile profesionale si personale. Eu cred in el si cred ca ceea ce are el mai bun profesional de demonstrat abia acum urmeaza", a declarat Virgil SONCUTEAN, CEO, ALLIANZ-TIRIAC.

La randul sau, Nicolae AVRAM, CSO, ALLIANZ-TIRIAC a declarat: "Sunt onorat sa preiau coordonarea Echipei de Vanzari ALLIANZ-TIRIAC, echipa pe care o cunosc deja foarte bine si alaturi de care m-am dezvoltat in decursul celor 20 de ani de activitate. Am avut sansa sa ocup functii care mi-au permis sa cunosc fiecare retea de distributie si nevoile clientilor. Voi folosi toata experienta mea pentru a oferi clientilor si partenerilor nostri, nu doar continuitate la nivel de calitate a serviciilor si produselor, ci un nivel superior al apropierii companiei de clienti. Cu totii avem nevoie de mai putin stres si mai multe zambete, chiar si in aceasta industrie unde vorbim la tot pasul de riscuri. Haideti sa facem din aceasta gandire o poveste reala a relatiei ALLIANZ-TIRIAC cu toti clientii, colaboratorii si partenerii sai!".

Incepand cu 1 septembrie a.c., Virgil SONCUTEAN, fostul Director Executiv Vanzari si Distributie si Director General Adjunct al ALLIANZ-TIRIAC Asigurari, a preluat oficial functia de CEO al companiei. Acesta il inlocuieste, astfel, pe Remi VRIGNAUD care, dupa patru ani la conducerea asiguratorului, va ocupa o noua pozitie in cadrul grupului german, coordonand activitatea cancelariei lui Oliver BAETE, CEO-ul grupului ALLIANZ.

ALLIANZ-TIRIAC Asigurari a inregistrat, in primul semestru al anului in curs, venituri la nivel agregat (asigurari generale si asigurari de viata & sanatate) de peste 598 milioane lei, in crestere cu aproximativ 13% fata de acelasi interval al anului precedent. In aceeasi perioada, profitul operational consolidat a urcat la 51,7 milioane lei, cu 11,5 milioane lei mai mult fata de primul semestru al anului.

4.227 accesari