1asig.ro
1asig.ro
Ne pregatim pentru editia a II-a a ...

Ne pregatim pentru editia a II-a a campaniei "Stii totul despre asigurari si castigi!"

5 min. / 1.540 cuvinte

Dupa succesul inregistrat de prima editie, proiectul "Stii totul despre asigurari si castigi" - campanie de educatie financiara organizata de APPA - Asociatia Pentru Promovarea Asigurarilor sub forma unui concurs cu premii - revine. Da-le de veste clientilor tai: incepand cu data de 22 noiembrie a.c., cunostintele financiare despre asigurari le pot aduce premii importante!

Educatia financiara este esentiala oricand, insa, in vremuri dificile din punct de vedere economic, asa cum continua sa fie si anul 2021 sub impactul epidemiei de COVID/19, aceasta devine mai importanta ca niciodata. Tocmai de aceea, APPA desfasoara, pentru al doilea an consecutiv, cu sprijinul celor mai importante companii si entitati din domeniul asigurarilor si din piata de brokeraj, campania nationala de educatie financiara "Stii totul despre asigurari si castigi".

Proiectul se va desfasura sub forma unui concurs online, cu 4 etape si o Mare Finala. Mai multe detalii vor fi prezentate in curand pe totuldespreasigurari.ro si pe Facebook/totuldespreasigurari.ro.

Invita-ti clientii pe pagina de Facebook ca sa fie primii care vor avea sansa sa se inscrie la concurs!

838 accesari