1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling
Ne pregatim pentru a treia editie ...

Ne pregatim pentru a treia editie a campaniei "Luna Asigurarilor de Sanatate"

Campania nationala de educatie financiara si de informare "Luna Asigurarilor de Sanatate" lansata de APPA - Asociatia Pentru Promovarea Asigurarilor si desfasurata cu sprijinul celor mai importante companii si asociatii din piata de asigurari si brokeraj si domeniile conexe ajunge, in acest an, la cea de-a treia editie.

Sanatatea ramane o preocupare importanta pentru romani si in 2022, mai ales sub influenta unui virus pandemic care continua sa puna in pericol vietile oamenilor de pretutindeni si sa schimbe semnificativ obiceiuri si stiluri de viata, dar si sa puna presiune pe sistemul medical romanesc.

Mai mult, interesul romanilor pentru produsele de asigurari de sanatate continua sa fie crescut. Conform datelor publicate de ASF - Autoritatea de Supraveghere Financiara, asigurarile de sanatate au cumulat in primele 9 luni ale anului 2021 prime brute subscrise in valoare de aproximativ 384 milioane lei, in crestere cu 9% fata de aceeasi perioada a anului 2020.

In acest context, proiectul "Luna Asigurarilor de Sanatate" are ca obiectiv principal sa schimbe comportamentul romanilor din unul pasiv in unul pro-activ, atat in ceea ce priveste incheierea de asigurari de sanatate, cat si un stil de viata sanatos.

In cadrul demersului vor fi comunicate cele mai importante informatii privind rolul si beneficiile aduse de incheierea unei asigurari de sanatate, dar si sfaturi privind obiceiuri sanatoase care pot fi incorporate in viata de zi cu zi.

Campania "Luna Asigurarilor de Sanatate" se va desfasura in perioada 15 februarie - 15 martie 2022.