1asig.ro
1asig.ro
NN Romania intra pe piata ...

NN Romania intra pe piata asigurarilor generale

5 min. / 1.540 cuvinte
NN Romania anunta planuri de extindere a activitatii prin intrarea pe piata asigurarilor generale. Compania a obtinut, pe 15 iulie, avizul din partea Autoritatii de Supraveghere Financiara (ASF) pentru inregistrarea entitatii juridice care va opera noua linie de business, conform cadrului legislativ existent.

PROMO


Procesul complet de autorizare de functionare este asteptat sa se incheie in toamna acestui an.

"NN este cea mai mare companie de asigurari de viata si pensii private din Romania. Prin accesarea unui nou segment de piata, NN Romania isi extinde portofoliul de produse pentru a raspunde mai bine nevoilor clientilor, oferindu-le si asigurari generale, cu exceptia asigurarilor auto", se precizeaza in comunicatul companiei.

NN va anunta planurile detaliate pentru noua linie de business si tipurile de asigurari generale care vor intra in oferta companiei odata cu lansarea oficiala in acest segment, planificata pana la finalul acestui an.

NN Asigurari de Viata este cel ami mare jucator de pe piata asigurarilor de viata, cu o cota de piata de circa 36,6% in 2019 si prime brute subscrise in valoare de peste 825 milioane de lei, potrivit calculelor facute de XPRIMM Publications in baza datelor transmise de ASF.
475 accesari