1asig.ro
1asig.ro

Munich Re a extins parteneriatul cu FRISS

5 min. / 1.540 cuvinte
Reasiguratorul global Munich Re a extins parteneriatul cu FRISS, un furnizor de solutii de risc si anti-frauda, alimentate de Inteligenta Artificiala, pentru sectorul de asigurari Property & Casualty. Aceasta miscare va face ca Munich Re si FRISS sa continue pe linia cooperarii din America Latina si Iberia si, astfel, sa ofere, la nivel global, sprijin pentru atenuarea riscurilor si a fraudei.

PROMO


Cele doua companii sustin ca vor imbina cele mai bune practici din industrie si vor veni cu solutii care sa ajute la dezvoltarea si optimizarea afacerilor. Mai mult decat atat, companiile de asigurari vor beneficia de operatiuni mai eficiente si vor putea oferi servicii mai rapide pentru clienti, ceea ce va duce la cresterea satisfactiei clientilor si va imbunatati experienta acestora.

"Multi dintre clientii nostri din industria de asigurari simt nevoia de a creste eficienta, de a reduce costul despagubirilor si de a-si optimiza avantajul competitiv printr-o folosire tot mai frecventa a automatizarii. Pentru a profita de aceste noi oportunitati, companiile de asigurari trebuie sa se inarmeze cu competente relevante in digital si data analytics, incluzand un sistem IT modern care sa sustina aceste competente. Combinatia de expertiza strategica si know-how global din partea noastra si solutiile de risc si anti-frauda oferite, prin intermediul Inteligentei Artificiale, de FRISS ii va ajuta pe clientii nostri sa ia decizii eficiente", a declarat Joachim MATHE - Head of Global Consulting, Munich Re.

La randul sau, Ariane BRAAM-VERKOREN - SVP Global Alliances, FRISS -, a declarat: "Sunt incantata ca am extins parteneriatul nostru cu Munich Re. Aceasta este o confirmare de incredere dupa cooperarea fructuoasa pe care am avut-o ani buni in America Latina si Iberia. Ca un InsurTech consacrat, FRISS ii ajuta pe asiguratori sa isi transforme afacerile. Impreuna cu Munich Re, putem sustine o mult mai buna transformare digitala a clientilor nostri. Vom lucra la nivel global pentru a face din asigurari o industrie mai onesta."

453 accesari
Sondaj

Cat de des te enervezi atunci cand esti la volan?

- Aproape de fiecare data cand circul cu masina
- Din cand in cand, in functie de conditiile de trafic
- Destul de rar
- Nu ma enervez niciodata cand conduc


PROMO