1asig.ro
1asig.ro
Moldova

Care sunt politele de asigurare cele mai vandute de asiguratorii moldoveni in primul semestru si cum arata clasamentul?

Cat au vandut asiguratorii moldoveni in primul semestru din acest an? Vezi aici rezultatele companiilor in S1/2018!

ASITO vrea sa reia vanzarile si isi schimba denumirea

Peste 11 mii de accidente din Moldova vor putea fi solutionate pe cale amiabila fara sanctiuni pentru soferi. Vezi aici prevederile procedurii constatarii amiabile adoptate de Guvern!

Un alt asigurator din Moldova risca suspendarea sau chiar retragerea licentei

Comisioanele intermediarilor in asigurari ar putea scadea - CNPF modifica modul de calcul al pretului pentru RCA si Carte Verde

CNFP a aprobat retragerea licentei societatii de asigurare ALLIANCE Insurance Group

ALLIANCE Insurance Group paraseste piata asigurarilor!

CNPF a semnat un protocol de colaborare cu autoritatea de supraveghere financiara din Romania pentru dezvoltarea educatiei financiare

Parlamentul de la Chisinau a modificat Legea privind Comisia Nationala a Pietei Financiare. Vezi aici amendamentele aduse!

PRBAR a incheiat un protocol de colaborare cu Asociatia Brokerilor din Moldova

12 iunie - Ziua profesionala a asiguratorului in Republica Moldova

Eliminarea comisionului intermediarilor din contractele RCA si Carte Verde, capital social de 400 mii lei si garantie bancara de 1 mil. lei. Afla aici modificarile propuse la legea cu privire la asigurari si opiniile jucatorilor din piata!

Asiguratorii moldoveni au platit 24,7 milioane lei pentru accidentele produse in afara tarii in primul trimestru. Vezi aici statistica pe companii!

Cat au vandut brokerii de asigurare si ce comisioane au incasat in primul trimestru? Vezi aici rezultatele si clasamentul brokerilor!