1asig.ro
1asig.ro

Ministerul Afacerilor Interne, co-organizator al ICAR 2016. Raed ARAFAT, Vorbitor Principal

5 min. / 1.540 cuvinte
Raed ARAFAT, Secretar de Stat in cadrul MAI si Seful Departamenului pentru Situatii de Urgenta a acceptat invitatia de a participa in acest an la ICAR Forum - Forumul International al Riscurilor Catastrofale in calitate de Vorbitor Principal, in functie de agenda sa de lucru. Oficialul MAI si-a exprimat dorinta de a prezenta strategia nationala de contracarare a efectelor unor dezastre naturale de proportii.

PROMO


Ministerul Afacerilor Interne va sprijini si in acest an, in calitate de co-organizator, ICAR Forum, aceasta sustinere demonstrand, inca o data, importanta deosebita acordata programelor de prevenire si reducere a efectelor catastrofelor naturale de autoritatea nationala competenta.

ICAR 2016 va aduce in dezbatere impactul catastrofelor naturale de proportii la nivelul sectorului de asigurari, dar si a societatii in general.

Evenimentul, care are loc pe 11 octombrie a.c. la Hotelul Sheraton din Bucuresti, reuneste specialistii din asigurari si reasigurari, dar si profesionisti care activeaza pe segmentul modelarii riscurilor catastrofale, reprezentanti ai autoritatilor nationale sau ai asociatiilor regionale si nu numai.

Click aici pentru detalii!

Click aici pentru a va inregistra!

2.103 accesari