1asig.ro

Mihai NECRELESCU, BAAR: In circulatia pe autostrazi a fost identificat un risc major privind accidentele produse pe banda de urgenta

5 min. / 1.540 cuvinte
Cum ar trebui sa te pregatesti pentru o calatorie cu masina in afara tarii, ca sa reduci riscul de accidente? "'Fii Treaz la Volan!' - acesta este primul sfat inainte de urcarea intr-o masina, reiterand si campania din care si BAAR face parte. Inainte de a conduce, incercati sa va odihniti, nu conduceti mai mult de doua ore fara pauza", a explicat Mihai NECRELESCU, Risk Manager, BAAR - Biroului Asiguratorilor Auto din Romania.

PROMO


BAAR este deja un sustinator traditional al campaniei nationale de siguranta si preventie rutiera FII TREAZ LA VOLAN!, aceasta sustinand proiectul in calitate de Partener.

Un alt sfat pentru soferii care calatoresc in traficul international este legat de tipul de drumuri alese. "Eu am cautat cateva studii realizate de colegi de-ai nostri din Europa, legate de riscul derivat din folosirea drumurilor nationale si autostrazi. Incercati sa folositi autostrazile, pentru ca riscul de accidente si frecventa daunei este mai mica. Tot legat de autostrazi, colegii din Marea Britanie au identificat un risc major privind accidentele produse pe banda de urgenta. Circuland prin Romania am vazut foarte multe vehicule oprite pe banda de urgenta pentru motive simple, nu pentru urgente", a atras atentia Mihai NECRELESCU.

Despre FII TREAZ LA VOLAN!

Demersul "FII TREAZ LA VOLAN!" este initiat de APPA - Asociatia Pentru Promovarea Asigurarilor si se deruleaza cu sprijinul Politiei Romane, UNSAR - Uniunea Nationala a Societatilor de Asigurare si Reasigurare din Romania si al BAAR - Biroul Asiguratorilor de Autovehicule din Romania.

De asemenea, editia din 2019 este realizata cu sprijinul EUROINS Romania, GROUPAMA Asigurari, DESTINE Broker, OMNIASIG VIG, ALLIANZ-TIRIAC Asigurari, GRAWE Romania, ASIROM VIG, CITY Insurance, UNIQA Asigurari, RENOMIA SRBA Insurance Broker, AVUS, DAW Management, INTER Broker, ASITO Kapital, GARANTA Asigurari, MARSH Romania, SAFETY Broker, AON Romania, GLOBASIG Broker, ASIGEST Broker, MAXYGO Broker, MIB - MILLENIUM Insurance Broker, INTARO, RECREX, EUROTAX, ASISOFT, DAS - Dellen Ausbeulservice GmbH, Daune Expert si GrECo Romania.

Proiectul se desfasoara cu sprijinul Partenerilor UNSICAR - Uniunea Nationala a Societatilor de Intermediere si Consultanta in Asigurari din Romania, PRBAR - Patronatul Roman al Brokerilor de Asigurare-Reasigurare, OTTO Broker, motoADN, Ford Mustang Romania, TATUC Serv Consulting si 5togo. Partenerul Stiintific al campaniei este Clinica SOMNOLOG.

Mesajele de informare ale campaniei sunt transmise catre publicul larg si cu sprijinul Partenerilor Media RFI Romania, Revista BIZ, ziuaveche.ro, ROMANIApeROTI.ro, AutoStiri.ro, AutoNapoca.ro, Cars.ro, AutoExpert si Flote Auto.

Mai multe detalii despre proiect sunt disponibile pe treazlavolan.ro si Facebook.com/treazlavolan.

644 accesari