1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling

Mihai ATANASOAEI: Vom infiinta Centrul Unic de Comanda la nivel de Bucuresti

"Am demarat infiintarea la nivel de Bucuresti a Centrului Unic de Comanda in caz de dezastre, care sa integreze intr-un singur loc toate fortele de interventie responsabile in cazul producerii unor astfel de evenimente. Acest demers a avut rezonanta la nivelul Guvernului si beneficiem de tot sprijinul acestuia", a anuntat Mihai ATANASOAEI, Prefectul Municipiului Bucuresti, cu ocazia ICAR Forum.

"Administrarea riscului la dezastru presupune  o serie de elemente complexe, deoarece sunt foarte multe institutii la nivelul municipiului Bucuresti care trebuie sa intervina. Astfel, sistemul de management trebuie sa aiba capacitatea sa raspunda eficient - de la cele mai mici evenimente, pana in cazul producerii unor dezastre de amploare", a continuat Mihai ATANASOAEI.

Peste 150 de lideri si specialisti au participat ieri, 12 octombrie a.c., la cea de-a saptea editie a ICAR Forum, organizat la Palatul Parlamentului, in parteneriat, de catre Ministerul Administratiei si Internelor, Comisia de Supraveghere a Asigurarilor, Prefectura Municipiului Bucuresti si Media XPRIMM.