1asig.ro
1asig.ro

Mihaela COJOCARU a preluat functia de Director Comercial in cadrul MediHelp

5 min. / 1.540 cuvinte
Mihaela COJOCARU a fost numita, incepand cu luna februarie 2017, in functia de Director Comercial in cadrul brokerului de asigurari private de sanatate MediHelp International.

Anterior, ea a ocupat, timp de peste 3 ani, pozitia de Director General Adjunct la CertAsig Asigurare si Reasigurare, companie in care activa inca din noiembrie 2008 in functia de Director Subscrieri si Membru in Board.

"Functia de Director Comercial in cadrul MediHelp International ma onoreaza si reprezinta o noua provocare in cariera mea. Am convingerea ca asigurarile de sanatate merita sa ocupe un loc fruntas pe piata asigurarilor din Romania si, de aceea, imi voi utiliza experienta manageriala si de vanzari dobandita in cei peste 20 de ani de activitate in asigurari pentru promovarea brandului si produselor Medihelp in randul clientilor, partenerilor si colaboratorilor", a declarat, pentru publicatiile XPRIMM, Mihaela COJOCARU.

Noul Director Comercial al MediHelp are o experienta de peste 20 de ani pe piata de asigurari. Mihaela COJOCARU si-a inceput cariera din domeniu la ARDAF in 1995 si a continuat la ASTRA Asigurari, incepand din martie 2000, unde a detinut, pe rand, urmatoarele functii: Director Asigurari Generale, Director Vanzari, Director Zonal. Ulterior, ea si-a desfasurat activitatea in compania ACCENTURE din pozitia de Director Operatiuni Asigurari.

Mihaela COJOCARU a terminat un doctorat in finante-asigurari, in anul 2009, in cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti - ASE.

5.491 accesari
Sondaj

Cui considerati ca ii revine cea mai mare sarcina de a creste educatia financiara a romanilor?

- Institutiilor din domeniul financiar (ASF, BNR etc)
- Asociatiilor din domeniu
- Companiilor (asiguratori, banci, administratori de pensii etc)
- Scolilor
- Institutiilor statului
- Altele (va rog mentionati la rubrica de comentarii)


PROMO