1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling

Mesajul #treazlavolan s-a vazut, miercuri, in centrul Capitalei

La final de vacanta si reinceput de trafic aglomerat, actiunea speciala "#treazlavolan prin Bucuresti" a atras atentia soferilor, dar si biciclistilor, motociclistilor si trotinetistilor asupra nevoii de a fi TREAZ LA VOLAN in fiecare clipa, chiar si pe drumurile de zi cu zi.

In cadrul actiunii, care a avut loc miercuri 11 septembrie, promoterii dedicati din cadrul echipei #treazlavolan au strabatut, la pas, traseul Universitate - Piata Romana - Piata Victoriei atragand atentia asupra mesajului campaniei cu pancardele ce au avut inscriptionate logo-ul campaniei, dar si cu sfaturi, brosuri si stickere auto pentru toti cei care s-au oprit ca sa afle mai multe despre proiect.

Despre campanie

Demersul "FII TREAZ LA VOLAN!" este initiat de APPA - Asociatia Pentru Promovarea Asigurarilor si se deruleaza cu sprijinul Politiei Romane, UNSAR - Uniunea Nationala a Societatilor de Asigurare si Reasigurare din Romania si al BAAR - Biroul Asiguratorilor de Autovehicule din Romania.

De asemenea, editia din 2019 este realizata cu sprijinul EUROINS Romania, GROUPAMA Asigurari, DESTINE Broker, OMNIASIG VIG, ALLIANZ-TIRIAC Asigurari, GRAWE Romania, ASIROM VIG, CITY Insurance, UNIQA Asigurari, RENOMIA SRBA Insurance Broker, AVUS, DAW Management, INTER Broker, ASITO Kapital, GARANTA Asigurari, MARSH Romania, SAFETY Broker, AON Romania, GLOBASIG Broker, ASIGEST Broker, MAXYGO Broker, MIB - MILLENIUM Insurance Broker, INTARO, RECREX, EUROTAX, ASISOFT, DAS - Dellen Ausbeulservice GmbH, Daune Expert si GrECo Romania.

Proiectul se desfasoara cu sprijinul Partenerilor UNSICAR - Uniunea Nationala a Societatilor de Intermediere si Consultanta in Asigurari din Romania, PRBAR - Patronatul Roman al Brokerilor de Asigurare-Reasigurare, OTTO Broker, motoADN, Ford Mustang Romania, TATUC Serv Consulting si 5togo. Partenerul Stiintific al campaniei este Clinica SOMNOLOG.

Mesajele de informare ale campaniei sunt transmise catre publicul larg si cu sprijinul Partenerilor Media RFI Romania, Revista BIZ, ziuaveche.ro, ROMANIApeROTI.ro, AutoStiri.ro, AutoNapoca.ro, Cars.ro, AutoExpert si Flote Auto.

Mai multe detalii despre proiect sunt disponibile pe treazlavolan.ro si Facebook.com/treazlavolan.