1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling

Membrii si partenerii INSIA Europe, reuniti la prima editie a INSIA Academy

Brokerul INSIA Europe a organizat prima editie a INSIA Academy, eveniment care a prezentat viziunea de business pentru urmatorii ani si, totodata, a oferit instrumentele necesare dezvoltarii activitatilor in conformitate cu standardele de calitate ale companiei.

"Succesul nostru depinde de succesul partenerilor nostri. Evenimentul INSIA Academy, isi propune, prin cursurile si sesiunile interactive, sa contribuie la dezvoltarea personala si profesionala a intregii echipe", a declarat Alexandra DURBACA (ARSENIE), Director, INSIA Romania.

Evenimentul, desfasurat pe parcursul a doua zile, a fost structurat pe doua module, prima zi fiind dedicata workshop-urilor legate de prospectarea pietei si instrumentele necesare, vanzarea de asigurari, negociere si retentia portofoliului.

Cea de a doua zi a beneficiat sprijinul unor companii precum GOTHAER Asigurari Reasigurari, ASIROM VIG si CREDIT Europe Asigurari, prezentandu-se detalii tehnice ale produselor de asigurare.

"Suntem dedicati angajamentului de a promova un business de calitate si vom face tot posibilul ca si pe viitor sa oferim servicii premium", a incheiat Alexandra DURBACA.

INSIA Europe estimeaza pana la sfarsitul anului un volum de prime intermediate ce va depasi 1,5 milioane de euro.