1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling

Media XPRIMM

Media XPRIMM este un grup de presa, relatii publice si evenimente, specializat in piata asigurarilor si in industria de pensii private.

De peste 20 de ani, Media XPRIMM are o pozitie unica pe pietele de specialitate, fiind considerat cel mai important vector de comunicare in si cu aceste industrii din Romania.

Stransa noastra interconectare cu domeniul si cu principalii actori ai acestor piete ne-a generat o foarte buna expertiza. In acelasi timp, bogata activitate editoriala desfasurata de Media XPRIMM, alaturi de serviciile de consultanta pe care le oferim, networking si relatii publice, precum si initierea si organizarea de evenimente de profil, ne-au construit o vizibilitate deosebita si ne-au asigurat o excelenta recunoastere pe plan national si international.


OBIECTIVELE NOASTRE

Proiectele dezvoltate de Media XPRIMM, atat la nivel national, cat si international, urmaresc, cu prioritate, atingerea urmatoarelor obiective complementare, structurate in doua categorii - asigurari si pensii private:
 • promovarea imaginii pietei romanesti a asigurarilor si a industriei serviciilor financiare, in general, pe plan european
 • promovarea rolului si importantei societatilor de asigurare, reasigurare si brokeraj in asigurari in mass-media romanesti si in contextul macroeconomic
 • educarea populatiei in ceea ce priveste reforma sistemului de pensii
 • promovarea industriei de pensii private - administratori, depozitari, auditori, agenti de marketing si a sistemului multipilon

ATUUL NOSTRU - o pozitionare unica

atu Relatiile noastre extinse cu factorii de decizie din industriile de asigurari si pensii private reprezinta unul dintre cele mai semnificative atribute ale noastre. Acestea ne permit sa identificam eficient, impreuna cu expertii si factorii de decizie din domeniu, principalele teme de actualitate si sa le dezbatem in cadrul unor evenimente de larg interes, avand vorbitori de mare valoare si participanti prestigiosi.


CONFERINTELE NOASTRE - o cale sigura

conferintele noastre Prin intermediul numeroaselor conferinte, forumuri, intalniri si evenimente produse si organizate am initiat, impreuna cu partenerii nostri, proiecte care au devenit ulterior activitati de referinta in ceea ce priveste calitatea si rezonanta lor publica.
Evenimentele noastre au devenit, practic, puncte obligatorii in agenda liderilor si specialistilor din domeniu, evoluand intr-o traditie care dovedeste experienta si competenta.
Fiecare eveniment lansat de catre Media XPRIMM a fost si este conceput in functie de cerintele si necesitatile clientilor si ale pietei. Astfel, multe dintre ele reprezinta, in fapt, cele mai importante intalniri anuale intre diferite sectoare ale mediului de afaceri.
Astfel, ca specialisti in comunicare, oferim companiilor din alte domenii, interesate de piata asigurarilor, mijloace eficiente de promovare si comunicare catre aceasta.


RETETA NOASTRA - Eficienta, prin Inovatie si Traditie

reteta noastra Toate proiectele marca Media XPRIMM combina inovatia si traditia, identifica teme de maxim interes, anticipeaza tendinte viitoare si pun la dispozitia celor interesati informatiile necesare, construind un ansamblu eficient de mijloace de comunicare si informare in si cu pietele carora ne adresam.

Proiectele editoriale cu adresabilitate internationala se bazeaza pe mediul de comunicare electronic: XPRIMM News - The Romanian Insurance Market Newsletters, www.xprimm.com, PRIMM Magazine - Insurance & Pensions ( www.primm.ro).

Publicatiile XPRIMM se bucura de o excelenta recunoastere internationala si sunt Partenere Media la toate marile evenimente de asigurari, pensii private si reasigurari din Europa. Astfel, pe langa Romania, sunt acoperite si Europa, Rusia, statele CSI si Turcia, asigurand astfel vizibilitate suplimentara pietei de profil.
Evenimentele internationale de specialitate, FIAR - The International Insurance - Reinsurance Forum ( www.fiar.ro) si ICAR - The International CAtastrophic Risks Forum ( www.icarforum.ro), au devenit puncte de reper in viata profesioanala a specialistilor europeni in asigurari, construind o traditie a comunicarii despre si pentru afacerile in domeniu din regiune.


OFERTA NOASTRA

echipa Businessul nostru este structurat in doua directii complementare:
 • grup de presa specializat in domeniul asigurarilor si pensiilor private

  Publicatii:

  Revista PRIMM - Asigurari & Pensii - revista bianuala de specialitate in limba romana ( www.primm.ro), cu doua aparitii print si doua online (e-primm)
  Insurance PROFILE - revista de analiza a rezultatelor financiare cu aparitie semestriala publicata bilingv, atat in limba romana, cat si in engleza
  XPRIMM Insurance Report - revista publicata bianual in limba engleza, care prezinta datele esentiale privind activitatea principalelor 30 de piete de asigurare din Europa Centrala si de Est, respectiv din Comunitatea Statelor Independente ( www.xprimm.com)
  MOTOR Insurance Report -  Publicatia include datele financiare pentru pietele deasigurari auto din 32 de state din Europa Centrala si de Est, Sud-Estul Europei, respectiv Comunitatea Statelor Independente. Revista cuprinde informatii specifice sectorului asigurarilor auto, cat si numeroase aspecte conexe acestuia: de la starea economica generala a pietelor analizate si statistici legate de parcul auto national, drumuri sau frecventa si cauzele principale ale accidentelor rutiere, pana la date privind subscrierile, daunele platite si problematica actuala in domeniul asigurarilor auto pentru fiecare tara analizata in raport.
  PROPERTY Insurance Report - publicatia realizeaza o analiza a segmentului asigurarilor de proprietati, pornind de la rezultatele inregistrate pe pietele nationale si punctand principalele caracteristici ale acestora, atat din punctul de vedere al oportunitatilor si perspectivelor de dezvoltare, cat si in ceea ce priveste expunerea la riscuri si asteptarile pentru perioada urmatoare. Cititorii vor gasi in paginile revistei 32 de profile de tara care includ atat principalii indicatori financiari (de la PIB pana la numarul de locuitori, rata somajului si gradul de penetrare al asigurarilor), cat si si statisticile detaliate privind segmentul de asigurari property. Acestora li se adauga o serie de articole de specialitate si interviuri cu personalitati relevante ale domeniului.

  Publicatii electronice:

  XPRIMM Stiri - buletin zilnic de stiri, editat in limba romana
  XPRIMM Info - buletin bilunar, editat in limba romana, cuprizand interviuri, articole pe teme de actualitate din domeniu, sinteza stirilor financiare
  XPRIMM News - buletin saptamanal de limba engleza, versiune sintetica a editiilor de limba romana
  XPRIMM Job - buletin saptamanal de informare cu privire la oferta de locuri de munca in asigurari
  www.1asig.ro - cel mai cunoscut portal de asigurari din Romania
  www.pensiileprivate.ro - cea mai importanta sursa de informare in domeniul pensiilor private
  www.xprimm.com - sursa completa de informare cu privire la 29 de state din regiune, monitorizate permanent: Albania, Armenia, Azerbaijan, Belarus, Bosnia Herzegovina, Bulgaria, Croatia, Cehia, Estonia, Ungaria, Kazachstan, Kirgizstan, Kosovo, Letonia, Lituania, Macedonia, Moldova, Muntegnegru, Polonia, Romania, Rusia, Serbia, Slovacia, Slovenia, Tadjikistan, Turcia, Turkmenistan, Ucraina si Uzbekistan
  www.asiguratori.ro - faciliteaza o legatura directa, exclusiva si permanenta intre cei care doresc un job intr-o companie din piata de asigurari si potentialii lor angajatori
Publicatiile si evenimentele de specialitate se completeaza oferind companiilor din alte domenii certe oportunitati de promovare.