1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling

Maria RANGELOVA a primit aprobarea ASF pentru preluarea functiei de Director General Adjunct al CertAsig

Asiguratorul corporate CertAsig anunta primirea deciziei Autoritatii de Supraveghere Financiara - ASF, din 14 martie 2018, de a o numi pe Maria RANGELOVA in pozitia de Director General Adjunct al CertAsig.

Din aceasta functie, Maria RANGELOVA se va implica in afacerile din Bulgaria, coordonand managementul brokerilor si activitatea de subscriere atat pentru clasele de asigurari de bunuri si asigurari tehnice, cat si pentru asigurarile de raspunderi.

Maria RANGELOVA, anterior Director al Sucursalei din Bulgaria, are peste 20 de ani de experienta in asigurare si reasigurare pe piata bulgara. De-a lungul anului 2017, a contribuit semnificativ la dezvoltarea CertAsig, iar acest lucru a fost posibil prin consolidarea unei echipe de specialisti in subscriere la Sofia. De asemenea, aceasta a urmat si promovat o strategie concentrata pe brokerii in asigurari, strategie care vizeaza asigurarile de raspundere, asigurarile de bunuri si tehnice, cat si asigurarile de garantii.

"Este foarte placut sa lucrezi intr-un mediu favorabil si incurajator ca cel oferit de CertAsig. Sunt recunoscatoare managementului si Membrilor de Board si personal lui James GRINDLEY (CEO), alaturi de care am convingerea ca voi putea contribui la dezvoltarea sustenabila a companiei. Bulgaria a inceput sa functioneze ca business cu totul nou, iar acum este unul dintre principalii furnizori de pe piata locala pentru solutii de asigurare inovatoare si produse de nisa, beneficiind de experienta extensiva a portofoliului, precum si a specialistilor din Romania. Sunt incantata de noile provocari si de oportunitatile de a lucra indeaproape cu echipele excelente de subscriere pe care le avem in birourile din Bucuresti, Sofia, si Praga", a declarat Maria RANGELOVA, Director General Adjunct, CertAsig.

Anterior, in luna decembrie a anului trecut, ASF a aprobat numirea lui Cristian DAIANU in functia de Director General Adjunct al CertAsig.

"Sunt mandru si, totodata, multumit sa lucrez alaturi de acesti doi directori executivi excelenti pentru a conduce compania. Pe aceasta cale, tin sa le multumesc tuturor celor 96 de colegi ai companiei pentru munca lor continua si dedicarea de care dau dovada. Desi 2017 a fost un an dificil pentru intreaga piata de asigurari, CertAsig a incheiat anul cu o crestere a primelor brute subscrise de 10% si a platit daune de aproximativ 8 milioane de euro. Pe de alta parte, 2018 ne da semne ca va fi un an mai bun. Inca din primele luni, CertAsig a inregistrat o crestere usoara a subscrierilor fata de primul trimestru al anului trecut. Strategia noastra este sa promovam produse inovatoare. In acest sens, asigurarea cibernetica si asigurarea de garantii vamale sunt cheia dezvoltarii noastre", a afirmat James GRINDLEY, CEO, CertAsig.

CertAsig este printre putinele companii de asigurari inregistrate in Romania cu o prezenta internationala. Piata principala a companiei este Romania, cu 65% din primele brute subscrise, business-ul turcesc generand 20% din prime, iar cel bulgaresc alte 15%.

PROMO