1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling

Marea Britanie: LV= lanseaza Flow, un serviciu disponibil doar online pentru soferii care vor sa se asigure

Compania britanica de asigurari LV= General Insurance a lansat un serviciu de abonamente lunare pentru asigurarile auto, ca raspuns la schimbarea comportamentelor de a conduce, pe fondul pandemiei COVID-19. Acesta este primul serviciu din categoria Flow, iar compania subliniaza ca si-a propus sa lanseze, in perioada urmatoare, si alte produse si servicii inovatoare.

Noua acoperire LV= General Insurance, denumita "Flow", este disponibila doar online si le ofera soferilor controlul complet asupra asigurarilor lor, acestia fiind nevoiti doar sa raspunda unui set de intrebari. Nu mai exista, arata compania, angajament pe termen lung, diferite taxe au costuri suplimentare, nu mai este afectata nici libertatea soferilor de a schimba polita sau detaliile acesteia atunci cand doresc.

Flow aduce un proces de achizitie simplificat, iar soferii trebuie doar sa incarce o fotografie a permisului de conducere si sa raspunda unui set de 14 intrebari scurte, inainte de ca LV= sa le ofere cel mai bun pret pentru asigurare. In plus, calculul primei se bazeaza doar pe istoricul de daune al soferului, precum si pe circumstante specifice, fara ca alte elemente sa afecteze nivelul final al primei de asigurare.

Potrivit sursei citate, Flow le garanteaza soferilor ca vor primi intotdeauna cel mai bun pret, indiferent ca sunt clienti noi sau deja existenti. Clientii au parte de un pret fix pentru prima luna, precum si de un pret maxim garantat pentru urmatoarele trei luni. De asemenea, in schimbul unei sume aditionale de 2 lire sterline/luna, soferii primesc o masina la schimb, daca masina lor este in service sau a fost furata.

"Modul in care oamenii achizitioneaza produse si servicii online s-a schimbat semnificativ si este important ca procesul de achizitionare a unei asigurari auto sa evolueze in acelasi mod. Cu ajutorul Flow, soferii se bucura de o experienta simplificata in procesul de asigurare, au parte de o calatorie rapida si de preturi competitive, precum si de flexibilitatea de a schimba polita, atunci cand doresc acest lucru, cu un singur click. Nu exista taxe de administrare, iar soferii nu au nevoie de o reducere a primei de asigurare pentru a se bucura de cel mai bun pret. Orice ar vrea un sofer sa faca - sa schimbe masina sau soferul etc. -, se poate face rapid si usor cu Flow", spune Heather SMITH - Managing Director, LV= General Insurance.