1asig.ro
1asig.ro
Majorat, de la GENERALI Romania: ...

Majorat, de la GENERALI Romania: Copiii din ziua de azi au un job full-time. Merita o prima pentru asta!

5 min. / 1.540 cuvinte
A fi copil, in ziua de astazi, este un job full-time. Aceasta este concluzia la care a ajuns Dan Badea, unul dintre cei mai cunoscuti protagonisti ai scenei umoristice romanesti, care a parcurs impreuna cu mai multi copii un altfel de interviu, parte a campaniei Majorat, demarata de GENERALI Romania.

PROMO


Sinceri, spontani si fara niciun fel de pregatire actoriceasca, copiii au fost deschisi sa participe la "un interviu de angajare" in timpul caruia au ilustrat ca programul si asteptarile lor cu privire la viitor sunt cel putin similare cu cele ale adultilor.

"Cu multa naturalete si, in acelasi timp, cu o doza impresionanta de maturitate, copiii ne-au demonstrat ca provocarile apar la orice varsta. Obligatia noastra este sa le construim un viitor mai bun si sa ii ajutam sa isi indeplineasca cu succes toate visurile. Pentru tot efortul lor merita o prima", a subliniat Daniela PENE, Chief Commercial Officer, GENERALI Romania.

"Ne-am distrat, am ras impreuna, dar concluzia este limpede: cei mici au planuri cat se poate de serioase si noi, adultii, trebuie sa ne ridicam la inaltimea lor. Aproape putem spune ca au un job full-time, lucru demn de toata aprecierea si de sprijinul nostru", a adaugat Dan Badea.

Campania insoteste polita Majorat, o asigurare traditionala de viata cu componenta de acumulare si extra beneficii pentru elevii eminenti, care ajuta parintii sa le ofere copiilor un viitor mai sigur. Aceasta, insotita de clipul video dedicat, se deruleaza in mediul online, pe www.generali.ro si pe retelele de socializare ale GENERALI Romania.

GENERALI Romania este unul dintre primii 10 asiguratori locali conform volumului total de prime brute subscrise in 2018 si face parte din grupul italian GENERALI. Independent din 1831, grupul este unul dintre cei mai mari asiguratori din lume si activeaza in 50 de tari, avand un volum total de prime care a depasit 66 miliarde euro in 2018.

1.227 accesari