1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling
Mai putin de o saptamana pana la ...

Mai putin de o saptamana pana la editia a VIII-a a campaniei "Octombrie - Luna Asigurarilor de Locuinte"

In mai putin de o saptamana incepe cea de-a VIII-a editie a campaniei nationale de informare "Octombrie - Luna Asigurarilor de Locuinte". Aceasta este una dintre cele mai cunoscute campanii nationale adresate publicului larg care are ca obiective sa promoveze rolul si utilitatea asigurarilor de locuinte.

Anul acesta campania se va concentra pe efectele pandemiei de COVID-19 si cum a redefinit aceasta modul in care ne raportam la propria locuinta, astfel:
  • In aceste vremuri nesigure, locuinta a devenit, mai mult decat niciodata, un bun esential;
  • In acest context, un risc care sa ne distruga locuinta sau o dauna majora sunt probleme de care nu avem nevoie. O asigurare de locuinta devine o plasa de siguranta accesibila.
  • Asadar, editia a VIII-a a campaniei "Octombrie - Luna Asigurarilor de Locuinte" urmareste sa atraga atentia romanilor asupra necesitatii asigurarii propriei case, cea care a devenit un adevarat scut de protectie in vremea pandemiei.
  • Mesajele campaniei vor fi construite in jurul temei "Acasa esti in siguranta. Casa ta e protejata?"
Obiectivele campaniei includ cresterea gradului de constientizare a romanilor cu privire la pericolele la care le este expusa locuinta, precum si informarea acestora cu privire la formele de protectie financiara pe care le ofera incheierea unei asigurari obligatorii sau facultative de locuinta.

Cea de-a VIII-a editie a proiectului "Octombrie - Luna Asigurarilor de Locuinte" se va desfasura intre 1 si 31 octombrie 2020.