1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling

Mai putin de o saptamana pana la Conferinta Internationala "Digitalizare si Inovatie noi competente in educatia profesionala financiara"

Institutul de Studii Financiare organizeaza, pe 15 noiembrie a.c., Conferinta Internationala "Digitalizare si Inovatie: noi competente in educatia profesionala financiara", editia a IV-a.

Evenimentul va avea loc la Bucuresti, la hotel JW Marriott, intre orele 09.00 si 17.00, si este sustinut de XPRIMM Publications in calitate de Partener Media.

2018 este anul Fintech si in acelasi timp anul de implementare a numeroase reglementari europene, cum ar fi MiFID II, IDD, AML - toate avand un efect semnificativ asupra activitatii operationale a companiilor - de la solutii IT la managementul relatiilor cu clientii. Semnificative sunt si modificarile referitoare la dezvoltarea profesionala a angajatilor care intra in contact direct cu clientul de servicii financiare.

Evenimentul din 2018 isi propune sa prezinte o serie de dezbateri pe teme de interes, cum ar fi:
  • Cum vor remodela inovatiile financiare, precum FinTech, domeniul serviciilor financiare?
  • De la acoperirea riscurilor la protectia asiguratilor - Cum se transforma relatia cu clientul in baza imbinarii analizelor de date traditionale cu aplicatiile digitale?
  • Cum se va schimba tehnologia seviciilor financiare - Care sunt noile puncte sensibile in instruirea angajatilor?
  • Care initiative legislative nationale si globale produc ingrijorarile cele mai mari? Care initiative internationale pot duce la o supra-reglementare?
  • Care sunt riscurile subevaluate in procesul de stabilitate financiara globala pe pietele financiare? Ce sanse au acestea sa se materializaze?
La eveniment si-au confirmat participarea reprezentanti ai Autoritatii de Supraveghere Financiara, Ministerului Finantelor Publice, asociatiilor profesionale din domeniul serviciilor financiare - UNSAR, UNSICAR, PRBAR, CFA Romania dar si invitati straini din partea Asociatiei Europene a Asigurarilor si Pensii Private - EIOPA, Asociatiei Germane a Asiguratorilor.

Evenimentul este organizat cu sprijinul ERSTE AM - partener exclusiv- , Deloitte, SIF Transilvania, UNSAR si Neacsu&Asociatii.

Detalii privind conferinta sunt disponibile pe siteul www.isfin.ro