1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling

MIB si-a majorat capitalul social pana la aproape 330.000 de lei

MILLENIUM Insurance Broker, al zecelea broker de asigurare de pe piata locala conform cifrelor din primele 3 luni, si-a majorat capitalul social pana la un total de 328.469 lei, de la valoarea anterioara de 117.310 lei. Astfel, MIB va ramane unul dintre cei mai bine capitalizati brokeri de asigurare romani.

"Chiar daca este doar o fateta a unui diamant, nivelul de capitalizare constituie cu siguranta un indicator al soliditatii unei companii si contribuie, alaturi de aspecte precum profesionalismul, reteaua teritoriala, portofoliul, istoricul, managementul, actionariatul, sau profitabilitatea la imaginea generala si la puterea companiei", a explicat Stefan PRIGOREANU, CEO, MILLENIUM Insurance Broker.

Conform celor mai recente date, MIB ocupa pozitia 10 in topul general al brokerilor de asiguari din Romania, cu intermedieri de peste 4,9 milioane de euro in primele trei luni ale acestui an, in crestere cu peste 13% fata de aceeasi perioada din 2014. Brokerul a incheiat anul 2014 cu un volum de intermedieri de 18,7 milioane de euro.

Autoritatea de supraveghere a majorat recent cerintele privind nivelul minim al capitalului social al brokerilor de asigurare pana la 150.000 de lei, conditie ce va trebui indeplinita incepand cu 1 ianuarie 2016. Pana la aceasta modificare, capitalul social necesar brokerilor de asigurare a fost de 25.000 de lei.