1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling
METROPOLITAN Life si BENEFIT, prin ...

METROPOLITAN Life si BENEFIT, prin intermediul MARSH, lanseaza un parteneriat prin care ofera pachete de asigurare de sanatate personalizate

METROPOLITAN Life si BENEFIT, platforma cu cele mai multe beneficii extrasalariale pentru angajatii din Romania, ofera utilizatorilor posibilitatea de a achizitiona din platforma pachete de asigurare de sanatate adaptate nevoilor acestora.

Noul parteneriat isi propune sa ofere utilizatorilor BENEFIT un produs de protectie financiara, adaptat necesitatilor acestora. Pachetele de asigurare de sanatate, disponibile utilizatorilor si familiilor acestora, pot fi achizitionate direct din platforma din bugetul alocat de catre companii angajatilor lor, experienta fiind complet digitala si simplificata.

Protectia financiara, prin pachetele de asigurare de sanatate METROPOLITAN Life, este conceputa pentru a veni in intampinarea angajatilor, in functie de nevoile acestora si de bugetul alocat in contul de utilizator.

Mai mult decat atat, pachetele de asigurare ofera acces la toate spitalele de stat sau private din tara sau din strainatate, protectie 24/7, protectie financiara in cazul infectiei cu virusul Covid-19. Beneficiile pot fi usor accesate prin decontare directa in reteaua de spitale sau prin plata indemnizatiei catre asigurat, dupa ce a avut loc evenimentul, printr-un proces digital rapid si facil. Pachetele de beneficii, avand costuri preferentiale, pentru angajati si familii (sot/sotie/copii), cuprind acoperiri pentru spitalizare, interventii chirurgicale, cheltuieli medicale ca urmare a accidentelor si imbolnavirilor sau tratament pentru afectiuni grave in strainatate.

"Recrutarea si retentia talentelor, dezvoltarea unui Employee Value Proposition puternic sunt prioritare in contextul actual, iar beneficiile flexibile pentru angajati vin ca raspuns firesc la aceste obiective. Ne bucuram ca, alaturi de partenerii nostri BENEFIT si MARSH, punem baze concrete in obiectivul comun de a fi mereu alaturi de angajatii companiilor din Romania, ajutandu-i sa navigheze mai usor prin etapele vietii, dar si prin evenimentele neasteptate.", afirma Carmina DRAGOMIR, CEO METROPOLITAN Life.

"Sanatatea ocupa locul 4 in preferintele angajatilor in Top 10 beneficii flexibile, cu o pondere de 7.7%, conform studiului realizat anul acesta de EDENRED Romania si BENEFIT. Din acelasi studiu reiese ca Generatia Y (26-40 de ani) este cea mai preocupata de achizitionarea unor produse din categoria "sanatate". Din punct de vedere al industriei, cei care lucreaza in servicii financiare au o preponderenta mai mare in alegerea acestui gen de beneficii. Preferintele angajatilor sunt atat de variate, incat standardizarea este aproape imposibila, iar nevoia de flexibilizare a devenit obligatorie in ultimii ani. De aceea, ne-am dorit sa lansam acest parteneriat cu METROPOLITAN Life si MARSH, un parteneriat care vine in intampinarea nevoilor angajatilor cu propuneri cat mai personalizate.", spune Codrut NICOLAU, Director General EDENRED Romania si BENEFIT Systems.

Despre METROPOLITAN Life

MetLife, Inc. (NYSE: MET), prin filialele si afiliatii sai ("MetLife"), este una dintre cele mai importante companii de servicii financiare din lume, oferind asigurari, anuitati, beneficii pentru angajati si gestionarea activelor pentru a-si ajuta clientii individuali si institutionali sa paseasca cu incredere in viitor. Fondata in 1868, MetLife are operatiuni in peste 40 de piete la nivel global si detine pozitii de lider in Statele Unite, Japonia, America Latina, Asia, Europa si Orientul Mijlociu. In Romania, METROPOLITAN Life are peste 23 ani de activitate pe piata de asigurari de viata. Peste 3 milioane de clienti beneficiaza de asigurari de viata si pensii private obligatorii oferite de METROPOLITAN Life la nivel local.

Despre EDENRED

EDENRED este lider de piata ca platforma de servicii si plati si este partenerul de zi cu zi al intregului ecosistem al pietei muncii, conectand peste 50 de milioane de angajati si 2 milioane de comercianti parteneri prin intermediul a peste 850.000 de clienti corporativi in 46 de tari.

EDENRED ofera solutii de plata cu destinatii specifice pentru alimentatie (carduri de tichete de masa), flote auto si mobilitate (solutii multi-energy, mentenanta, taxe de drum, parcari si vouchere de transport), stimulente (carduri cadou si platforme dedicate angajatilor), vacanta (carduri de tichete de vacanta) si cultura & educatie (carduri culturale). 

BENEFIT face parte din ecosistemul EDENRED Romania si se adreseaza tuturor companiilor care isi doresc o platforma simplu de utilizat pentru gestionarea flexibila a beneficiilor pentru angajati.

In concordanta cu misiunea grupului, "Enrich connections. For good.", aceste solutii sporesc bunastarea si puterea de cumparare a utilizatorilor. Imbunatatesc atractivitatea si eficienta companiilor si anima piata muncii si economia locala. De asemenea, favorizeaza accesul la o alimentatie mai sanatoasa, produse mai sustenabile si solutii de soft mobility.