1asig.ro
1asig.ro

METROPOLITAN Life: crestere de 20% a subscrierilor in primul trimestru din 2020

5 min. / 1.540 cuvinte
METROPOLITAN Life a anuntat o crestere de 20% a primelor brute subscrise in primele trei luni ale anului 2020, comparativ cu aceeasi perioada a anului precedent.

PROMO


In primul trimestru al anului 2020, METROPOLITAN Life a inregistrat prime brute subscrise in valoare de 102,85 milioane de lei, comparativ cu aceeasi perioada din 2019, cand valoarea primelor brute subscrise s-a ridicat la 85,72 milioane de lei.

METROPOLITAN Life nu este inclusa in clasamentele ASF, ea activand pe piata locala de asigurari in baza dreptului de libera circulatie a serviciilor.

Piata asigurarilor a crescut cu 8,8% in primul trimestru din 2020 comparativ cu perioada similara a anului trecut, prime brute subscrise fiind in valoare de 2,95 miliarde lei, se arata in raportul publicat de ASF - Autoritatea de Supraveghere Financiara.

METROPOLITAN Life este parte a MetLife, Inc., una dintre cele mai mari companii de asigurari de viata din lume, si sucursala a companiei irlandeze Metlife Europe d.a.c.. Infiintata in 1868, MetLife ofera, la nivel global, asigurari de viata, planuri de pensii, beneficii pentru angajati si servicii de administrare a activelor, fiind prezenta in aproape 50 de tari.

In Romania, METROPOLITAN Life are peste 21 ani de activitate pe piata de asigurari de viata. 2,5 milioane de clienti beneficiaza de asigurari de viata si pensii private obligatorii oferite de METROPOLITAN Life la nivel local.

438 accesari