1asig.ro
1asig.ro
METROPOLITAN Life: crestere de ...

METROPOLITAN Life: crestere de 19,6% a subscrierilor in primele noua luni

5 min. / 1.540 cuvinte
METROPOLITAN Life anunta o crestere de 19,61% a primelor brute subscrise in primele noua luni ale anului 2019, comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut, ajungand la valoarea de 264,1 milioane de lei.

PROMO


In intervalul ianuarie - septembrie 2018, subscrierile au insumat 220,8 milioane de lei.

"Cresterea aferenta primelor trei trimestre confirma strategia companiei de a investi in dezvoltarea serviciilor oferite si a echipei de consultanti, dar si o preocupare in crestere a romanilor pentru asigurarea riscurilor si protectia financiara. Scopul nostru este acela de a contribui la cresterea gradului de protectie financiara a clientilor nostri, iar in aceasta directie vom continua atat eforturile de educatie financiara, prin programe dedicate, cat si dezvoltarea de produse de asigurare care se pliaza pe nevoile reale de asigurare ale romanilor", a declarat Carmina DRAGOMIR (foto), CEO, METROPOLITAN Life.

In ceea ce priveste despagubirile, in primele noua luni ale anului 2019 au fost platite indemnizatii de 56,8 milioane de lei, o valoare cu 13,69% mai mica fata de aceeasi perioada din 2018, cand acestea s-au ridicat la 65,8 milioane de lei.

In cursul acestui an, cea mai mare valoare de despagubire platita de catre METROPOLITAN Life a fost de 501.000 lei, pentru o polita de tip credit ipotecar in urma decesului persoanei din cauza unei afectiuni medicale. De asemenea, compania a achitat pentru o polita individuala de asigurare suma de 90.000 lei pentru decesul din accident rutier, 70.000 lei si respectiv 58.000 lei pentru doua cazuri in care decesul din imbolnavire a fost cauzat de o afectiune cardiovasculara si 65.000 lei pentru decesul din imbolnavire cauzat de o afectiune neoplazica.

In cei 20 de ani de activitate pe piata locala, METROPOLITAN Life a platit despagubiri in valoare de peste 50 milioane USD pentru mai mult de 50.000 de cazuri despagubite ale clientilor aflati in momente dificile ale vietii. In prezent, peste 2,5 milioane de clienti beneficiaza de protectia financiara oferita de asigurarile de viata si pensiile private de la METROPOLITAN Life.

Totodata, in anul in care aniverseaza doua decenii de activitate in Romania, METROPOLITAN Life desfasoara campania 20 la puterea 20, un proiect ce scoate in evidenta povestile nespuse ale unor tineri cu realizari remarcabile azi, care construiesc Romania de maine. Campania aniversara 20 la puterea 20 sustine generatia care va aduce o crestere exponentiala, pentru a-si putea urma cu incredere planurile de viitor.

METROPOLITAN Life este parte a MetLife, Inc., una dintre cele mai mari companii de asigurari de viata din lume, si sucursala a companiei irlandeze Metlife Europe d.a.c.. Infiintata in 1868, MetLife ofera, la nivel global, asigurari de viata, planuri de pensii, beneficii pentru angajati si servicii de administrare a activelor.

2.645 accesari