1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling

MAXYGO sarbatoreste 12 ani de activitate pe piata de asigurari

MAXYGO Broker de Asigurare implineste astazi, 1 septembrie 2015, 12 de activitate pe piata de asigurari din Romania, timp in care industria a trecut prin mai multe transformari.

"Compania MAXYGO multumeste clientilor si partenerilor sai pentru cei 12 ani in care am construit si am consolidat impreuna o echipa si un nume. Ne dorim sa continuam acest drum construit in jurul valorilor precum: echipa, profesionalism, onestitate, dinamism", a declarat Alexandru APOSTOL, Director General, MAXYGO Broker de Asigurare.

MAXYGO Broker de Asigurare a intermediat in anul 2014 prime de asigurare in valoare totala de 58,7 milioane de lei (13,2 milioane euro), in crestere cu circa 17% fata de anul anterior, cea mai mare parte a acestora fiind reprezentata de asigurarile auto (aproximativ 80% din total).

In anul 2014, brokerii de asigurare si/sau reasigurare au intermediat 56,31% din volumul total al primelor brute subscrise la nivelul pietei de asigurari, in crestere cu 6,55 puncte procentuale fata de anul anterior.

Piata de brokeraj s-a majorat anul trecut cu aproape 16%, la 4,55 miliarde de lei.

PROMO