1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling

MAI vrea sa organizeze o videoconferinta cu prefectii si primarii din tara pentru popularizarea legii AOL

"Programul roman de asigurare la catastrofe este de natura sa sprijine Guvernul  in vederea reducerii vulnerabilitatii acestuia in cazul producerii unei catastrofe naturale. Astfel, dezvoltarea si implementarea acestui program, realizat in colaborare cu industria de asigurari si cu CSA, are si rolul de a reduce efortul financiar al Guvernului necesar pentru refacerea si reconstructia fondului locativ afectat", a declarat, in deschiderea ICAR Forum 2010, Mihai CAPRA, Secretar de Stat, Ministerul Administratiei si Internelor.

De asemenea, oficialul MAI a propus Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor sa organizeze impreuna, in cursul saptamanii viitoare, o videoconferinta cu prefectii si primarii din marile orase din Romania pentru popularizarea prevederilor Legii asigurarii obligatorii a locuintelor. "Cu aceasta ocazie, vom solicita o implicare mai mare a autoritatilor locale, de natura sa ajute la identificarea altor posibilitati de promovare a conceptului de asigurare in randul cetatenilor", a continuat Secretarul de Stat.

Peste 150 de lideri si specialisti au participat ieri, 12 octombrie a.c., la cea de-a saptea editie a ICAR Forum, eveniment organizat la Palatul Parlamentului, in parteneriat, de catre Ministerul Administratiei si Internelor, Comisia de Supraveghere a Asigurarilor, Prefectura Municipiului Bucuresti si Media XPRIMM.