1asig.ro
1asig.ro

Lifestyle

5 min. / 1.540 cuvinte
NEW YORK-PARIS-TORONTO: Intalnire artistica internationala la Bucuresti

New York, Paris si Toronto isi dau intalnire pentru prima oara la Bucuresti, regrupand o suta de opere ale artistilor Gevork CHUBARYAN, Francoise ABRAHAM si Costa DVOREZKY. Vernisajul expozitiei va avea loc vineri, 4 octombrie, incepand cu orele 19.00, in prezenta celor trei artisti, la Biblioteca Nationala a Romaniei din Bucuresti.

Foto:www.gevorkchubaryan.com
Pictorul Gevork CHUBARYAN, artist american de origine armeana, nascut in Rusia in 1985, locuieste din 1994 in New York, unde a absolvit in 2007 Scoala de Arte Vizuale. Provine dintr-o familie cu o mare traditie artistica, bunicul sau, Gukas CHUBARYAN fiind unanim recunoscut ca un adevarat patriarh al sculpturii armene moderne. In 2006, 2008 si 2009 a avut expozitii personale in Wisconsin, New York si Texas.

Foto:
www.abraham-sculpteur.com
Sculptorita Francoise ABRAHAM are, incepand cu 1997, expozitii personale in Europa, Asia si Statele Unite. Este cunoscuta si apreciata cel mai mult pentru tehnica sa personala, rasina colorata, pe care a introdus-o si dezvoltat-o prin lucrarile sale. Aceasta noua tehnica este unica pe piata de arta, amestecand in mod reusit un decor original cuo picatura de neobisnuit.

Foto:www.dvorezky.com
Nascut in Rusia in 1968, pictorul Costa DVOREZKY traieste si creeaza in Canada. A absolvit Academia Stroganov din Moscova in 1993 si a articipat la numeroase expozitii in Europa si America de Nord. O mare parte din operele sale se gasesc actualmente in colectii particulare din Franta, Elvetia, Germania, Spania, Canada si Statele Unite.

Expozitia va fi deschisa publicului intre 4 si 12 octombrie 2013 la Biblioteca Nationala a Romaniei din Bucuresti (Bulevardul Unirii nr. 22, intrarea din Bulevardul Mircea Voda). Intrarea este libera.

2.403 accesari
PROMO
Sondaj

Locuinta ta este protejata prin asigurare?

- Da, obligatorie si facultativa
- Da, doar obligatorie
- Nu


PROMO