1asig.ro
1asig.ro

Lifestyle

5 min. / 1.540 cuvinte
Iubitorii de arta sunt asteptati, in aceasta vara, intr-o atmosfera linistita pe care unii dintre cei mai buni artisti contemporani au pregatit-o pentru ei in cadrul Galeriei Atelier.

Intr-o zona centrala din Bucuresti, intr-un spatiu generos dedicat artelor, Galeria Atelier isi propune sa promoveze atat artisti bine-cunoscuti, ajunsi la o varsta a maturitatii in creatie, cat si tineri cu potential artistic evident. Galeria ofera vizitatorilor o expozitie permanenta de grup si, lunar, cate o expozitie personala, realizand o selectie a lucrarilor la pret de atelier.

Colectionarii privesc arta ca pe un drum de cunoastere si de continua perfectionare a sinelui, iar alegerile tablourilor nu sunt niciodata aleatorii. Astfel, colectionarii aflati la inceput de drum vor gasi la Galeria Atelier tot sprijinul necesar pentru alegerea unor lucrari ce pot forma, in timp, o colectie bazata pe valori reale.

Astfel, vizitatorii Galeriei Atelier vor regasi aici picturi, tapiserii, sculpturi in sticla sau icoane realizate de cei mai buni artisti plastici contemporani. Pentru mai multe detalii despre galerie, accesati site-ul dedicat sau pagina de Facebook.

Adresa: Bucuresti, Calea 13 Septembrie, nr. 65-69

2.227 accesari
PROMO
Sondaj

Locuinta ta este protejata prin asigurare?

- Da, obligatorie si facultativa
- Da, doar obligatorie
- Nu


PROMO