1asig.ro
1asig.ro

Lifestyle

5 min. / 1.540 cuvinte
Pera City Suites - descopera misterele Istanbulului


Pentru toti cei care isi doresc sa experimenteze atmosfera inconfundabila a Istanbulului intr-o vacanta sau chiar un sfarsit de saptamana cu "aer turcesc", Hotelul Pera City Suites, aflat in inima orasului, poate reprezenta optiunea perfecta.

Interiorul hotelului imbina stilul elegant si confortul asigurat de dotari tehnologice moderne. Oaspetii au la dispozitie o suita de camere si apartamente spatioase, mobilate traditional, echipate cu aer conditionat si WiFi. Restaurantul ofera, intr-o ambianta chic si placuta, atat mancaruri traditionale turcesti, cat si gustari internationale.

Pozitionarea in centrul Capitalei ofera oaspetilor posibilitatea de a ajunge foarte repede in centrul vechi al Istanbulului, dar si de a ramane in zona metropolitana, in functie de preferinte. Astfel, Pera City Suites este situat la 1 minut de metrou si autobuz, in apropierea zonei Istiklal, una dintre cele mai cunoscute strazi din Istanbul, presarata cu buticuri, magazine de muzica si librarii, galerii de arta si cinematografe, teatre si cafenele, dar si cluburi de noapte, restaurante si patiserii.

Mai multe detalii despre Pera City Suites sunt disponibile pe www.peracitysuites.com.

5.670 accesari
PROMO
Sondaj

Cat de des te enervezi atunci cand esti la volan?

- Aproape de fiecare data cand circul cu masina
- Din cand in cand, in functie de conditiile de trafic
- Destul de rar
- Nu ma enervez niciodata cand conduc


PROMO