1asig.ro
1asig.ro

Lifestyle

5 min. / 1.540 cuvinte
Forma de laptop, spirit de tableta: ultrabook-ul Lenovo IdeaPad U410

Pentru cei care isi doresc un gadget care sa vina cu toate avantajele unui laptop, dar care sa fie la fel de usor de transportat si de manevrat ca un tablet PC, Lenovo Ultrabook IdeaPad U410 este alegerea potrivita.

1,85 kg invelite in aluminiu

Un lucru nu poate fi negat: IdeaPad U410 arata foarte bine. Subtire, usor si imbracat in aluminiu, cu un capac colorat in nuante placute ochiului (rosu inchis pentru modelul testat) si mat (ceea ce asigura ca nu vor ramane amprente care sa strice aspectul), ultrabook-ul Lenovo se ridica la inaltimea unui gadget de business high-end.

IdeaPad U410 da o impresie de soliditate, in ciuda greutatii reduse si a dimensiunilor. Interiorul metalic contrasteaza placut cu tastatura neagra. Tastele, desi micute si nu foarte inalte, sunt bine delimitate unele de celelalte si permit tastarea extrem de rapida si relativ silentioasa. Utilizatorului nu-i ramane decat sa se obisnuiasca cu reasezarea butoanelor si a lipsei NumPad-ului.

Modelul IdeaPad U410 primit in teste de la evoMAG a fost echipat cu un procesor mobil Intel Core i5, placa video dedicata cu 1 GB memorie, 4 GB RAM si spatiu de stocare de 1 TB, suficient pentru 200.000 de melodii sau 1 milion de e-books sau 500 de ore de filme. Asadar, in ciuda dimensiunilor reduse, ultrabook-ul celor de la Lenovo nu face compromisuri cand vine vorba de performanta. Iar in ceea ce priveste bateria, producatorul promite pana la 8 ore de activitate departe de orice priza.

Mai multe detalii despre ultrabook-ul Lenovo IdeaPad U410, inclusiv rezultatele testelor benchmark, pot fi citite in numarul de august al Revistei PRIMM - "Asigurari&Pensii" sau pe www.primm.ro. Review-ul a fost realizat cu sprijinul evoMAG.

1.619 accesari
PROMO
Sondaj

Cat de des te enervezi atunci cand esti la volan?

- Aproape de fiecare data cand circul cu masina
- Din cand in cand, in functie de conditiile de trafic
- Destul de rar
- Nu ma enervez niciodata cand conduc


PROMO