1asig.ro
1asig.ro

Lifestyle

5 min. / 1.540 cuvinte
Liza PANAIT a prezentat colectiile Tarabostes si Nomad

Liza PANAIT (Casa Vili) a lansat ieri, 26 martie, doua noi colectii pentru sezonul de primavara - vara: Tarabostes si Nomad. Spectacolul s-a derulat in doua parti: prima, inspirata din antichitate, a fost denumita "Tarabostes" (denumire data aristocratilor geto-daci), iar a doua "Nomad", o colectie cu influente stilizate tiganesti.

Cu fantezie si inspiratie, la cele peste 100 de tinute prezentate aseara pe podiumul de la World Trade Plaza s-a lucrat peste 6 luni.

Potrivit declaratiilor creatoarei, materialele au fost aduse din Japonia, Italia, Olanda si Anglia, fiind imbogatite cu broderie si picturi lucrate manual.

Evenimentul s-a bucurat de prestatia extraordinara a lui Ovidiu Lipan TANDARICA (pentru colectia Tarabostes) care a sustinut un recital de 20 de minute la un ansamblu de toace. Mireasa colectiei a fost Rona HARTNER, care a asigurat fundalul sonor al colectiei Nomad.

In cei peste 20 de ani de cariera, Liza PANAIT a prezentat aproape 45 de colectii, fiind una dintre cele mai cunoscute creatoare din Romania.1.888 accesari
PROMO
Sondaj

Cat de des te enervezi atunci cand esti la volan?

- Aproape de fiecare data cand circul cu masina
- Din cand in cand, in functie de conditiile de trafic
- Destul de rar
- Nu ma enervez niciodata cand conduc


PROMO