1asig.ro
1asig.ro

Lifestyle

5 min. / 1.540 cuvinte
MIDLAND XTC-200 - prinde fiecare secunda a aventurii extreme

Pentru pasionatii de aventuri extreme, in plin sezon de schi, dar si in mijlocul verii sau intr-o vacanta exotica, camera video MIDLAND XTC-200 cu carcasa waterproof poate fi gadget-ul perfect pentru inregistrarea coborarii pe partie sau a scufundarilor in ocean.

Anotimpul friguros inseamna, in principiu, vreme capricioasa, dar si liber la sporturile de iarna, multe dintre ele... extreme. Iar pasionatii de aventuri pe schiuri (sau pe snowboard) care vor sa-si inregistreze slalomurile pe zapada au la indemana o camera video dotata cu tot ceea ce este necesar: MIDLAND XTC-200 Action Camera cu carcasa waterproof.

Mica (aproape cat palma) si usoara (doar 93 g), XTC-200 este extrem de simplu de utilizat: trebuie doar fixata pe casca de protectie sau, in funcție de anotimp si sportul practicat, pe ghidonul motocicletei, si pornita prin actionarea butonului On/ Off Recording (suficient de mare incat sa poata fi manevrat si cu manusi, in special datorita ajustarilor de pe carcasa de protectie). De asemenea, utilizatorul poate alege intre filmare HD la 30 de cadre pe secunda si rezolutie 1280x720p, sau SD la 60 de cadre pe secunda si rezolutie 640x480, prin SD/HD Mode. Mizand pe simplitate in scopul de a fi cat mai usor de utilizat, XTC-200 are insa un dezavantaj: filmarile nu pot fi redate decat daca sunt descarcate pe un alt dispozitiv, prin cablu USB sau cu ajutorul unui cititor de carduri.

Camera vine la pachet cu de toate: cablu USB, baterie, incarcatoare si mai multe tipuri de sisteme de prindere, de la banda adeziva la suport rigid pentru fixarea pe o bicicleta. Singurul lucru care lipseste este un card microSD pe care va fi stocata inregistrarea, acesta trebuind achizitionat separat de catre utilizator. XTC-200 suporta microSD-uri de pana la 32 GB, ceea ce inseamna peste 400 de minute de inregistrare HD sau putin peste 600 de minute video in format SD.

Carcasa waterproof - rezistenta, bine realizata si placuta din punct de vedere estetic -disponibila pentru modelul testat de la evoMAG, nu numai ca protejeaza gadget-ul in cazul fulgilor de zapada sau al ploilor torentiale, dar permite si filmarea subacvatica pana la 30 de metri. Astfel, MIDLAND XTC-200 Action Camera devine gadget-ul perfect si pentru scufundatorii amatori care vor sa-si pastreze vii imaginile momentelor de mare risc pe care le-au petrecut in vacanta.

Review-ul camerei video MIDLAND XTC-200 a fost realizat cu sprijinul evoMAG.ro. Articolul integral poate fi citit in numarul din februarie al Revistei PRIMM - Asigurari&Pensii.

1.560 accesari
PROMO
Sondaj

Cat de des te enervezi atunci cand esti la volan?

- Aproape de fiecare data cand circul cu masina
- Din cand in cand, in functie de conditiile de trafic
- Destul de rar
- Nu ma enervez niciodata cand conduc


PROMO