Lifestyle - Pagina 2 - Asigurari - Totul despre asigurari - Piata asigurarilor din Romania...

english   


Cauta stiri
HomePiata AsigurarilorProtectia consumatorilorDespre asigurariEvenimentePublicatiiRadiowww.xprimm.com
 Ghid Asig 
 Dictionar 
 Lex 
 Tendinte 
 Timp liber 1 EUR = 4.7352 RON
1 USD = 4.2979 RON


RFI
 

Lifestyle
Lifestyle


iPhone 5 si reintoarcerea telefoanelor mari
Imediat dupa lansare, iPhone 5 a fost clasificat rapid drept "un iPhone 4 mai mare", iar lungimea si ecranul sau de 4 inch au devenit timp de mai multe zile subiectul unor glume de pe diverse pagini de Internet (un exemplu fiind video-ul "iPhone 5 - the tallest thing to happen to iPhone since iPhone" care parodiaza sloganul oficial "iPhone 5 - the biggest thing to happen to iPhone since iPhone"). Noul model de iPhone reflecta insa un trend general identificat pe piata smartphone-urilor: orientarea catre modele din ce in ce mai mari.
Continuare

Lifestyle


Retrospectiva CES 2013 - gadget-urile care au iesit in evidenta la Las Vegas
Consumers Electronic Show reprezinta un eveniment deja traditional pentru industria IT&C. In cadrul targului organizat la Las Vegas, companiile isi prezinta cele mai noi modele si tehnologii pregatite pentru lansarea oficiala de piata, dar si o serie de concepte inovatoare aflate inca in stadiu de proiect. Cele din urma atrag ca un magnet atentia participantilor si a presei, si, fie ca vor ramane in stadiu de concept, fie ca se vor dezvolta pe viitor, aduc de fiecare data un aer "science fiction".
Continuare

Lifestyle


iPad Mini - primele impresii
Odata cu intrarea pe piata la inceputul anului 2010, iPad a devenit un adevarat fenomen, accelerand vanzarea de tablet PC-uri intr-un ritm neasteptat si devenind reprezentativ pentru acest segment de gadget-uri. Iar una dintre trasaturile pentru care a fost laudat sau, criticat de-a lungul timpului, a fost dimensiunea ecranului. Vazut drept tocmai potrivit, sau, din contra, mult prea mare pentru comoditate, ecranul de 9,7 inch a fost unul dintre aspectele care s-a mentinut pe parcursul urmatoarelor generatii de iPad... pana la sfarsitul acestei toamne, cand Apple a lansat iPad Mini, de 7,9 inch.
Continuare

Lifestyle


Care sunt orasele cu cele mai ridicata calitate a vietii in 2012?

Viena, Zurich si Auckland sunt orasele cu cea mai mare calitate a vietii, potrivit unei analize realizate de compania MERCER in 2012. Orasele europene continua sa se numere printre primele in ceea ce priveste calitatea vietii, opt dintre primele zece fiind din Austria, Elvetia, Germania si Danemarca.
Continuare

Cum sa ai bradul perfect de sarbatori?

Vin Sarbatorile! Iar primele lucruri la care te gandesti sunt cadourile pentru cei dragi, decoratiunile de sezon, la care putem adauga agitatia si forfota orasului care se umple de lumina si culoare... Insa pentru cei mici, cat si pentru noi toti, una dintre cele mai mari bucurii o reprezinta Bradul de Craciun. Continuare

Articole:
[1 - 20] [21 - 25]


PAID

OMNIASIG


Copyright 2019-2017 (c) 1asig.ro
powered by Media XPRIMM