1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling

Leslie BREER a primit avizul ASF pentru a conduce Gothaer Asigurari Reasigurari

Consiliul Autoritatii de Supraveghere Financiara (ASF) a aprobat, in cadrul sedintei de miercuri, numirea lui Leslie Jones BREER in functia de membru al conducerii executive si Director Executiv la societatea Gothaer Asigurari Reasigurari.

Aprobarea vine la patru luni dupa ce Consiliul de Administratie l-a desemnat pe Leslie BREER in calitate de CEO al Gothaer Asigurari Reasigurari. El o inlocuieste pe Anca BABANEATA, care a decis sa paraseasca compania.

"Ma bucur ca prin Leslie BREER am reusit sa castigam pentru aceasta pozitie un expert recunoscut pe piata asigurarilor din Romania. Sunt sigur ca impreuna cu el si cunostintele sale de specialitate vom reusi foarte repede sa dezvoltam Gothaer Asigurari Reasigurari si sa ramanem astfel in continuare un partener de incredere pentru clientii si partenerii nostri", declara, in februarie a.c., Dr. Christopher LOHMANN, Presedinte al Consiliului de Administratie al companiei.

Leslie BREER dispune in total de 30 de ani de experienta in domeniu, din care 20 de ani in Europa de Est.

In varsta de 61 de ani, acesta a dezvoltat anterior SIGNAL IDUNA Romania si a fost Director General al acesteia pana in anul 2017.

Gothaer Asigurari Reasigurari este subsidiara din Romania a Grupului Gothaer, una dintre cele mai importante companii mutuale de asigurari din Germania. Cu aproape 200 de ani de experienta in asigurari, Grupul Gothaer este asiguratorul ales de mai mult de 4,3 milioane de clienti, gestionand un portofoliu de active de peste 28 de miliarde de euro si prime brute subscrise anuale de aproximativ 4,4 miliarde euro.

In peste 5 ani, de cand activeaza in Romania, Gothaer Asigurari Reasigurari a platit aproximativ 50 de milioane de euro in peste 32.000 de dosare de dauna, respectandu-si astfel obligatiile contractuale fata de peste 375.000 de clienti unici, in toate liniile de afaceri, inclusiv garantii si asigurari agricole.

Protectia in reasigurare a societatii, a expunerilor si obligatiilor asumate atat de la clienti persoane fizice cat si juridice, este mai departe securizata de reasiguratori renumiti pe plan international, cotati de agentii de rating reputate cu cel putin A-, intarind astfel stabilitatea financiara a Gothaer Asigurari Reasigurari.

Gothaer este un asigurator in plina dezvoltare, cu peste 200 de angajati si un volum de prime brute subscrise de 119 milioane de lei. Produsele Gothaer sunt accesibile prin intermediul sediilor din Bucuresti si din alte orase mari din Romania, prin intermediul partenerilor sai comerciali, precum si online, pe www.gothaer.ro.