1asig.ro
1asig.ro

LEMONADE lanseaza o noua oferta de asigurare de sanatate pentru animalele de companie

5 min. / 1.540 cuvinte

LEMONADE Pet a lansat un nou pachet de ingrijire preventiva pentru cainii si pisicile cu varsta mai mica de doi ani. Noul pachet ofera acoperire prin asigurare pentru proceduri precum sterilizare, microcipare, medicatie impotriva puricilor, dar si pana la sase vaccinuri sau rapeluri.

PROMO


Adoptia de animale de companie este in crestere, aproximativ 70% dintre gospodariile din SUA avand un animal de companie, potrivit studiului the American Pet Products Association 2021 - 2022 - o crestere de 67% comparativ cu studiul 2019 - 2020. In plus, 1 din 4 proprietari de animale de companie chestionati in luna mai 2021 a declarat ca "este ingrijorat pentru ca nu stie daca isi permite sa achite costurile de ingrijiri veterinare".

"In anul care a trecut de cand am lansat LEMONADE Pet, am continuat sa ne extindem produsul, iar azi il propunem proprietarilor de caini si pisici tinere. Avand in vedere cresterea, determinata de pandemie, a numarului de adoptii de animale de companie, a devenit si mai evident ca LEMONADE ar trebui sa le ofere acestor proprietari de animale de companie liniste cu privire la sanatatea cainilor si a pisicilor lor", arata Shai WININGER - CEO & Cofounder, LEMONADE.

Noul pachet ofera acoperire prin asigurare pentru procedure importante, cum ar fi sterilizare, microcipare, medicatie impotriva puricilor si pana la sase vaccinuri sau rapeluri. In valoare de 2 miliarde USD, industria asigurarilor de sanatate pentru animalele de companie din SUA tinde sa se concentreze pe acoperirea accidentelor si a bolilor, mai degraba decat pe ingrijirea preventiva a animalelor de companie tinere, ceea ce face ca noul pachet LEMONADEsa fie deosebit de atractiv pentru proprietarii de animale de companie tinere. 

"Noua oferta LEMONADE subliniaza angajamentul de a le oferi animalelor de companie ingrijiri medicale de calitate, facand ca ingrijirea preventiva sa fie mai accesibila. Oferirea unui pachet de ingrijire preventiva pentru caini si pisici transforma modul in care proprietarii animalelor de companie se gandesc la mersul la veterinar. In loc sa se grabeasca atunci cand se intampla ceva rau, sau atunci cand cainele sau pisica imbatraneste, oamenii ar trebui sa aduca animalele de companie cand sunt tinere, pentru a le mentine sanatoase pe masura ce se maturizeaza", spune Dr. Stephanie LIFF - Vet Health Expert, LEMONADE.

 

835 accesari