1asig.ro

LEADER TEAM Broker a incheiat un parteneriat cu AXA si a lansat o asigurare de sanatate cu acoperire internationala

5 min. / 1.540 cuvinte
LEADER TEAM Broker a anuntat, miercuri, semnarea unui acord strategic cu AXA - Global Healthcare, ca parte a planului sau international de dezvoltare. Prin acest parteneriat, asigurarile internationale de sanatate din portofoliul celui mai mare brand de asigurari din lume vor intra in portofoliul de produse al brokerului.

PROMO


"Pentru noi, acest parteneriat este atat o realizare, cat si o incununare a eforturilor noastre de extindere la nivel international. Acum le putem oferi clientilor nostri acces la asigurarile internationale de sanatate AXA ceea ce este un pas important pentru noi. De asemenea, faptul ca am devenit punctul de legatura pentru brokerii locali este o recunoastere a capacitatilor si a expertizei noastre. Este un moment cheie pentru echipa noastra care a muncit foarte mult pentru a ajunge aici", a declarat Razvan RUSU (foto), CEO si fondator LEADER TEAM Broker.

Prin acest parteneriat LEADER TEAM devine singurul punct de acces la planurile de asigurare AXA pentru brokerii de asigurari din Romania.

Grupul AXA a fost prezent in Romania pana in anul 2016, cand si-a anuntat vanzarea afacerilor locale catre grupul VIENNA Insurance Group - VIG, tranzactia fiind incheiata in anul urmator.

"Primele produse internationale de sanatate au preturi cuprinse intre 450 de euro pana la 5.000 de euro pe an, iar planurile acopera situatii medicale de pana la 8 milioane de euro. Deoarece acestea sunt produse de ingrijire medicala internationala, prioritatea este ca toti clientii nostri sa aiba acces la servicii medicale de top, oriunde in lume. Indiferent daca este vorba despre situatii medicale grave sau de rutina, clientii nostri vor avea acces la solutii medicale de calitate. Peste 1 milion de institutii medicale din lume recunosc si au incredere in brandul AXA", mai adauga Razvan RUSU.

Pentru persoanele care utilizeaza asigurarea medicala AXA acest lucru inseamna accesul la o retea globala de furnizori medicali, servicii on-line si telefonice 24/7 si, mai ales, posibilitatea de a avea o solutie potrivita pentru nevoile lor de sanatate oriunde in lume. Colaborarea cu un brand atat de puternic ii permite echipei LEADER TEAM sa le ofere clientilor sai o gama larga de beneficii, de la un serviciu de medicina virtuala care functioneaza neintrerupt, la servicii de second opinion, gestionarea cazurilor complexe, pana la evacuare in caz de urgente medicale, printre multe altele.

Ce acopera noua polita?

Asigurarea are cinci nivele de acoperiri, in functie de nevoile clientilor.

Alexandra DURBACA, Director Executiv, LEADER TEAM Broker, a explicat ca asigurarea de sanatate lansata in parteneriat cu AXA are o acoperire internationala pentru cancer. De asemenea, aceasta acopera tratamentul bolilor cronice, cancer, operatii pe inima, psihiatria, tratamente dentare, precum si costurile de spitalizare si tratamentele medicale in ambulatoriu, dar si monitorizarea sarcinii si nasterea, in functie de pachetul ales.

"Acest produs inseamna foarte mult pentru noi. Am adus AXA din nou in Romania", a spus Alexandra DURBACA, aratand ca piata de asigurari private de sanatate din Romania devine tot mai efervescenta, in timp ce si clinicile private se dezvolta la nivel national.

Alexandra DURBACA a mai precizat ca Brokerul estimeaza sa atraga cateva mii de clienti cu acest nou produs. 

Conform acesteia, polita acopera costurile de spitalizare (de zi sau de noapte) si tratamentele medicale in ambulatoriu. Decontarea directa pentru spitalizare se face in parteneriat cu 50 de clinici private, iar LEADER TEAM este in discutii cu reteaua Regina Maria pentru a putea deconta direct cheltuielile medicale in ambulatoriu.

Polita este destinata atat persoanelor fizice, cat si IMM-urilor si marilor companii.

Prezent la eveniment, Dorel DUTA, Presedintele UNSICAR, a amintit ca piata de asigurari din Romania este o piata tanara, in continua dezvoltare, cu potential. El a precizat ca noua legislatie privind distributia in asigurari - IDD faciliteaza implementarea de noi produse, crearea de produse - brokerii de asigurare putand fi creatori de produse.

"Piata de asigurari de sanatate din Romania este relativ la inceput, care a crescut in forta in ultimii 2-3 ani. Este o piata in continua dezvoltare si speram ca in perioada urmatoare sa devina un must-have. Trebuie sa ne asiguram ca crestem aceasta piata pe baze solide", a spus Dorel DUTA, subliniind ca aceasta noua polita este o asigurare care se adreseaza clientilor cu venituri peste medie, prin care clientii isi pot acoperi nevoile.

Oferind asigurari de sanatate internationale companiilor si persoanelor fizice, produsele AXA sunt disponibile in peste 190 de tari. Compania AXA Global Health face parte din AXA Group, cea mai mare companie de asigurari la nivel mondial, cu birouri in 61 de tari, 105 milioane de clienti la nivel global si 171.000 de angajati, potrivit lui Simon BEAN, International Business Development Manager al AXA Global Health.

Fondata in anul 2007, LEADER TEAM Broker este o companie romaneasca cu o echipa formata din 35 de angajati si parteneri, si birouri in Bucuresti, Brasov, Deva, Oradea, Satu Mare, Bacau. LEADER TEAM este recunoscuta ca una dintre cele mai inovatoare companii de brokeraj de asigurari din Romania, cu produse de cyber security, produse pentru aviatie, industria navala, energie, sanatate si proiecte speciale. La finalul anului 2018, LEADER TEAM Broker a raportat prime subscrise in valoare de 5 milioane de euro.

Asigurarile de sanatate din Romania au cumulat la finalul anului 2018 prime brute subscrise in valoare de peste 335 milioane de lei (71,83 mil. EUR), nivel dublu comparativ cu anul 2016 si in crestere cu aproximativ 60% fata de anul 2017. Vezi AICI cat a subscris fiecare companie, potrivit calculelor realizate de XPRIMM Publications.

1.530 accesari
Sondaj

Cum vi se par masurile luate pana acum de asiguratori si brokeri in contextul COVID-19?

- Foarte eficiente
- Eficiente, insa mai pot fi imbunatatite
- Insuficiente, este nevoie de mai mult


PROMO