Juan Canellas BALANZA - Chief Sales Officer, NN Asigurari de Viata - Cariere - 1asig.ro

english   


Cauta stiri
HomePiata AsigurarilorProtectia consumatorilorDespre asigurariEvenimentePublicatiiRadiowww.xprimm.com
 ASF 
 Asiguratori 
 Brokeri 
 Date financiare 
 Organizatii 
 Va recomandam 
 Cariere 
 Job 
 PAD-PAID 
 Opinii 
 Dezbateri 1 EUR = 4.7627 RON
1 USD = 4.2726 RON


RFI

Cariere

Arhiva

Juan Canellas BALANZA - Chief Sales Officer, NN Asigurari de Viata


Juan Canellas BALANZA NN Asigurari de Viata isi consolideaza echipa executiva prin numirea lui Juan Canellas BALANZA in pozitia de Chief Sales Officer incepand cu luna aprilie.

„Noul Chief Sales Officer are o experienta remarcabila in definirea si implementarea operatiunilor de vanzari si in conducerea de echipe extinse de vanzari atat in cadrul grupului NN, cat si in alte companii europene. Juan Canellas BALANZA are, in acelasi timp, o experienta valoroasa in digitalizarea proceselor de vanzari, un pilon cheie al strategiei NN Asigurari de Viata pentru urmatorii ani”, se arata in comunicatul transmis de companie.

"Din pozitia de Chief Sales Officer al NN Asigurari de Viata, misiunea mea va fi sa contribui la consolidarea pozitiei NN pe piata locala si la stimularea dezvoltarii pietei de asigurari de viata si sanatate din Romania, sprijinind romanii sa-si asigure si protejeze viitorul financiar”, a spus Juan Canellas BALANZA.

Inainte de a se alatura echipei de conducere a NN Asigurari de Viata, Juan Canellas BALANZA a ocupat, in ultimii trei ani, pozitia de Chief Sales Officer al Nationale Nederlanden Polonia, avand un rol cheie in consolidarea vanzarilor de asigurari de viata cu componenta de protectie si in extinderea canalelor de distributie ale companiei. Cu o experienta profesionala de peste 23 de ani, el s-a alaturat echipei NN in anul 2000, detinand de atunci mai multe pozitii de management in cadrul NN in Spania si in Olanda.

Juan Canellas BALANZA a absolvit ESIC Business School din Madrid, cu specializare in management de marketing si comercial, si si-a continuat studiile cu un EMBA in cadrul Instituto de Empresa (IE).

Publicat pe 04.04.2018
PAID

OMNIASIG


Copyright 2019-2017 (c) 1asig.ro
powered by Media XPRIMM