1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling
Joi are loc Forumul

Joi are loc Forumul "Asigurarile de sanatate - o solutie viabila pentru dezvoltarea sistemului sanitar". Participa si tu!

Dezbaterile Forumului "Asigurarile de sanatate - o solutie viabila pentru dezvoltarea sistemului sanitar" incep joi, 27 mai a.c, de la ora 10:00, fiind gazduite de platforma Zoom si transmise live pe pagina de Facebook a XPRIMM.

Cei interesati sa intre pe platforma Zoom, o pot face accesand linkul: https://us02web.zoom.us/j/89829251565?pwd=bzFFK0l2NEhDVHNxZXFYVXF4V1RCQT09

La eveniment vor participa reprezentanti de top ai Parlamentului, ai Ministerului Sanatatii, ai CNAS - Casa Nationala de Asigurari de Sanatate, ai ASF - Autoritatea de Supraveghere Financiara, ai companiilor de asigurari si brokeraj de asigurari, ai companiilor farmaceutice, ai asociatiilor de pacienti si ai mass-media de specialitate.

Principalele teme de dezbatere sunt:
  • Reforma sistemului de sanatate - intre experienta internationala si realitatile romanesti
  • Asigurarile de sanatate, solutie pentru dezvoltarea durabila a sistemului sanitar
  • Finantarea asigurarilor de sanatate - provocari legislative
Printre vorbitori, alaturi de specialistii din industria asigurarilor, se vor numara: Diana PAUN, Consilier Prezidential - Administratia Prezidentiala, Attila LASZLO, Secretar, Comisia pentru Sanatate Publica, Senat, Nelu TATARU, Presedinte, Comisia de Sanatate si Familie, Camera Deputatilor, Adrian GHEORGHE, Presedinte, CNAS - Casa Nationala de Asigurari de Sanatate, Dan ZAHARESCU, Directorul Executiv al ARPIM -Asociatia Romana a Producatorilor Internationali de Medicamente.

Evenimentul este sustinut de Mercer Marsh Benefits, in calitate de Partener Principal, precum si de EUROINS, SIGNAL IDUNA, FivePlus si INTER Broker, in calitate de Parteneri. De asemenea, Forumul se desfasoara cu sprijinul Medical Check-In si COPAC - Coalitia Organizatiilor Pacientilor cu Afectiuni Cronice din Romania. Partenerul media al evenimentului este Revista Patronatului Roman.


Asigurarile de sanatate au cumulat in anul 2020 prime brute subscrise in valoare de aproximativ 451 milioane de lei, in crestere cu 18,38% fata de aceeasi perioada a anului 2019. Anul trecut, societatile de asigurare autorizate si reglementate de ASF au raportat indemnizatii brute platite, cumulat pentru cele doua categorii de asigurari, in suma de aproximativ 213 milioane lei.

Pentru a urmari toate dezbaterile, emisiunile si interviurile, va invitam sa va abonati si la canalul de YouTube al XPRIMM (click si pe clopotel pentru notificari)!

PROMO