Irina PRETOR - Director de Control Intern si Conformitate, CertAsig - Cariere - 1asig.ro

english   


Cauta stiri
HomePiata AsigurarilorProtectia consumatorilorDespre asigurariEvenimentePublicatiiRadiowww.xprimm.com
 ASF 
 Asiguratori 
 Brokeri 
 Date financiare 
 Organizatii 
 Va recomandam 
 Cariere 
 Job 
 PAD-PAID 
 Opinii 
 Dezbateri Bucuresti
11
1 EUR = 4.7559 RON
1 USD = 4.1941 RON


RFI

Cariere

Arhiva

Irina PRETOR - Director de Control Intern si Conformitate, CertAsig


Irina PRETOR CertAsig a anuntat ca, incepand cu luna iunie a.c., are un nou Director de Control Intern si Conformitate, in persoana Irinei PRETOR. Ea vine cu o bogata experienta in industria asigurarilor si constituie o aditie valoroasa a echipei de specialisti din cadrul CertAsig, a precizat compania.

“Sunt incantata ca am acceptat provocarea CertAsig pentru asigurarea functiei cheie de Control intern si Conformitate. Am intalnit aici o echipa formata din oameni experimentati si pasionati de ceea ce fac si sunt convinsa ca impreuna vom gasi solutii viabile pentru  imbunatatirea proceselor interne si asigurarea conformitatii acestora cu legislatia, mai ales in contextul noilor cerinte legislative privind societatile de asigurari. In acest sens, avem toata sustinerea si deschiderea conducerii companiei pentru a crea o cultura de conformitate puternica, cu un accent important asupra imbunatatirii sistemului de guvernanta la nivelul societatii”, a declarat Irina PRETOR.

“Avem convingerea ca am luat cea mai buna decizie in alegerea Irinei si consideram ca experienta sa, dar si dorinta de continua perfectionare, vor aduce un plus valoare companiei. Ii uram mult succes si o asiguram de intregul nostru suport!”, a declarat Cristian DAIANU, Directorul General Adjunct al societatii.

CertAsig este o companie de asigurari romaneasca non-viata, al carei actionar majoritar este Royalton Capital Investors II, un fond privat de investitii cu sediul in Guernsay si activ in Romania, Polonia, Republica Ceha, Slovacia, Turcia, Slovenia, Croatia si Lituania. Principalii investitori ai Royalton Capital Investors II includ Banca Europeana de Reconstructie si Dezvoltare (BERD) si Fondul European de Investitii (FEI). Fondul este administrat de Royalton Partners, un Alternative Investment Fund Manager care administreaza peste 1 miliard euro. Ivan VOHLMUTH care este Presedintele Consiliului de Administratie al CertAsig este unul dintre cei trei parteneri fondatori.

Publicat pe 19.06.2018
PAID

OMNIASIG
Copyright 2019-2017 (c) 1asig.ro
powered by Media XPRIMM