1asig.ro

Ioana STATE - Coordonator programe de recrutare a tinerilor, GLOBASIG Broker


Ioana STATE Ioana STATE se va alatura echipei GLOBASIG Broker, incepand cu 1 februarie 2019. Cu o experienta de peste 5 ani in industria de asigurari, ea va coordona programele de recrutare in randul tinerilor, in special "Begin with GLOBASIG".

"Ne-am dorit foarte mult ca Ioana sa se alature echipei GLOBASIG, inca de acum un de zile. Aceasta va coordona programele de recrutare in randul tinerilor, in special Begin with GLOBASIG, bazandu-ne in special pe calitatile cu care s-a facut remarcata, spontaneitatea, perseverenta, interactiunea cu tinerii, adaptabilitatea, precum si originalitatea actiunilor ei. Dupa cum am declarat si cu alte ocazii, proiectele noastre se vor focusa pe recrutarea tinerilor, venind cu programe inovatoare, cu suport si poate cel mai important aspect, cu puntile de comunicare cu acestia. Consider ca venirea Ioanei in cadrul echipei GLOBASIG este un pas important in atingerea acestor obiective. Dam dovada in continuare ca nu suntem doar consumatori ai acestei industrii si ca investim foarte puternic in aceasta zona", a declarat, pentru 1asig.ro, Antonio BABETI, CEO-ul GLOBASIG Broker de Asigurare-Reasigurare.

Ioana STATE este o persoana cu o notorietate mare in zona online, avand peste 300.000 de persoane care-i urmaresc activitatea, in special pe Facebook si Instagram.

"Sunt incantata sa ma alatur echipei GLOBASIG cu atat mai mult cu cat am activat mai bine de 5 ani in domeniul asigurarilor. Consider ca programul Begin with GLOBASIG este un pas inainte in ceea ce priveste educarea si informarea clientilor in directia nevoilor lor, prin atragerea unei noi generatii de consultanti in asigurari", a declarant Ioana STATE.

Afacerile GLOBASIG Broker de Asigurare-Reasigurare au avansat anul trecut. "Cat despre anul 2018, trebuie sa recunoastem ca a fost anul cu cele mai multe provocari din istoria de peste 16 ani ai companiei. L-am depasit cu bine si pot spune ca toata experienta acumulata si care se adauga celei existente ne va ajuta sa visam la obiective indraznete in urmatorii 3 ani. Din punct de vedere al cifrelor, in 2018 am inregistrat un avans al primelor intermediate cu 12%, in raport cu 2017, de la 58,5 milioane de lei la 65,5 milioane de lei, avand o crestre a ponderii asigurarilor non-RCA de la 32% la 35%.", ne-a declarat Antonio BABETI.
Publicat pe 07.02.2019