1asig.ro

Intalnirea anuala informala UNSICAR se muta la Oradea

5 min. / 1.540 cuvinte
UNSICAR - Uniunea Nationala a Societatilor de Intermediere si Consultanta in Asigurari organizeaza Intalnirea anuala informala, in perioada 12-13 septembrie 2019, la Oradea, judetul Bihor. Pe langa discutiile privind piata de asigurari si brokeraj, participantii vor descoperi orasul, dar si imprejurimile.

PROMO


La evenimentul "Descopera Oradea cu UNSICAR" vor participa aproximativ 150 de persoane, atat membrii UNSICAR, cat si reprezentanti ai PRBAR - Patronatul Roman al Brokerilor de Asigurare Reasigurare, UNSAR - Uniunea Nationala a Societatilor de Asigurare si Reasigurare din Romania, ASF - Autoritatea de Supraveghere Financiara, ISF - Institutul de Studii Financiare, asiguratori si jurnalisti.

"Pentru doua zile, discutiile despre sursele de oportunitati si de amenintari induse de noua legislatie privind distributia asigurarilor se vor muta la Oradea. Ne bucuram ca vom fi impreuna cu colegii nostri, cu reprezentanti ai Autoritatii si ai Institutului de Studii Financiare, dar si ai asiguratorilor, pentru a discuta despre ce putem imbunatati in aceasta noua legislatie, astfel incat sa sustina dezvoltarea pietei de brokeraj de asigurare. Este un eveniment care va imbina discutiile despre aspecte ale activitatii brokerilor de asigurari cu descoperirea orasului Oradea, pastrator a numeroase cladiri si secrete istorice", a declarat Dorel DUTA, Presedintele UNSICAR.

Evenimentul va incepe joi cu o serie de dezbateri in cadrul seminarului "Probleme si solutii legate de implementarea legislatiei privind distributia de asigurari in cadrul organizatiilor". Subiectele ce vor fi abordate in cadrul seminarului sunt urmatoarele:
  • Stadiul implementarii legislatiei privind distributia de asigurari
  • Conduita in activitatea de distributie si nu numai
  • Dezbateri pe aspect legislative, cuprinse in Norma ASF nr. 19 si Norma ASF nr. 20, care pot fi adaptate realitatii din piata locala de asigurari
  • Inregistrarea distribuitorilor in platforma ISF
  • Examinari/evaluari ISF
  • Procedura privind alocarea creditelor dobandite de distribuitori/alocarea si gestionarea creditelor.
Ulterior, organizatorii vor prezenta participantilor la intalnire cele mai importante si cunoscute atractii turistice, precum palatele oradene (inclusiv Vulturul Negru), Biserica cu Luna si Turnul primariei, Cetatea Oradea, la Muzeul Farmaciei si la Muzeul Evreiesc, Bazilica Romano-Catolica, Sinagoga Neologa Sion si Baile Felix.

Noul format al Intalnirii anuale UNSICAR a fost lansat anul trecut, in "Bucurestiul nestiut". Acesta va fi reluat anual in marile orase ale tarii, pentru a descoperi cladiri istorice si traditii mai putin cunoscute.

Uniunea Nationala a Societatilor de Intermediere si Consultanta in Asigurari - UNSICAR, organizatie infiintata in anul 2000, reprezinta 72 de companii - de brokeraj de asigurare, de regularizare daune, de pregatire profesionala.595 accesari