1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling
Inregistrati-va acum la Forumul ...

Inregistrati-va acum la Forumul "Asigurarile de sanatate - o solutie viabila pentru dezvoltarea sistemului sanitar"!

Forumul "Asigurarile de sanatate - o solutie viabila pentru dezvoltarea sistemului sanitar" urmeaza sa se desfasoare online, pe data de 27 mai a.c. Dezbaterile vor fi gazduite de platforma Zoom si vor fi transmise live pe canalul de YouTube XPRIMM.

Click aici pentru a va inregistra!

Evenimentul se va desfasura intre orele 10.00 - 13.00, iar principalele teme de dezbatere sunt:
  • Reforma sistemului de sanatate - intre experienta internationala si realitatile romanesti
  • Asigurarile de sanatate, solutie pentru dezvoltarea durabila a sistemului sanitar
  • Finantarea asigurarilor de sanatate - provocari legislative
Printre vorbitori, alaturi de specialistii din industria asigurarilor, se vor numara: Diana PAUN, Consilier Prezidential - Administratia Prezidentiala, Laszlo ATTILA, Secretar, Comisia pentru Sanatate Publica, Senat, Nelu TATARU, Presedinte, Comisia de Sanatate si Familie, Camera Deputatilor, Adrian GHEORGHE, Presedinte, CNAS - Casa Nationala de Asigurari de Sanatate.

Forumul isi propune sa reuneasca reprezentantii autoritatilor, societatilor profesionale, pacientilor, finantatorii si investitorii din sistemul de sanatate din Romania, pentru a analiza atat oportunitatile de actiune sinergica pentru dezvoltarea financiara a sectorului medical, cat si principalele provocari intampinate in procesul de reformare a modelului de asistenta medicala in Romania.

Asigurarile de sanatate au cumulat in anul 2020 prime brute subscrise in valoare de aproximativ 451 milioane de lei, in crestere cu 18,38% fata de aceeasi perioada a anului 2019. Anul trecut, societatile de asigurare autorizate si reglementate de ASF au raportat indemnizatii brute platite, cumulat pentru cele doua categorii de asigurari, in suma de aproximativ 213 milioane lei.

Pentru a urmari toate dezbaterile, emisiunile si interviurile, va invitam sa va abonati si la canalul de YouTube al XPRIMM (click si pe clopotel pentru notificari)!

PROMO