Virgil SONCUTEAN - CEO, ALLIANZ-TIRIAC - Cariere - 1asig.ro

english   


Cauta stiri
HomePiata AsigurarilorProtectia consumatorilorDespre asigurariEvenimentePublicatiiRadiowww.xprimm.com
 ASF 
 Asiguratori 
 Brokeri 
 Date financiare 
 Organizatii 
 Va recomandam 
 Cariere 
 Job 
 PAD-PAID 
 Opinii 
 Dezbateri Bucuresti
15
1 EUR = 4.6686 RON
1 USD = 4.0026 RON


RFI

Cariere

Arhiva

Virgil SONCUTEAN - CEO, ALLIANZ-TIRIAC


Virgil SONCUTEAN Incepand cu 1 septembrie a.c., Virgil SONCUTEAN, fostul Director Executiv Vanzari si Distributie si Director General Adjunct al ALLIANZ-TIRIAC Asigurari, preia oficial functia de CEO al companiei. Acesta il inlocuieste, astfel, pe Remi VRIGNAUD care, dupa patru ani la conducerea asiguratorului, va ocupa o noua pozitie in cadrul grupului german, coordonand activitatea cancelariei lui Oliver BAETE, CEO-ul grupului ALLIANZ.

Virgil SONCUTEAN s-a alaturat ALLIANZ-TIRIAC Asigurari in anul 2001 si, pana in 2006, a activat in cadrul companiei in aria de Vanzari si Managementul Vanzarilor, mai intai ca Director al departamentului de training, iar apoi ca Director regional de vanzari, cu rolul de a coordona activitatile companiei in Bucuresti.

In perioada 2001-2006, timp de 6 ani, acesta a activat in ALLIANZ-TIRIAC, in cadrul ariei Vanzari si Managementul Vanzarilor. In perioada 2006 - 2012, a fost cooptat in echipa ALLIANZ din Germania. In aceasta perioada, a coordonat programe de transformare organizationala in entitati ale Grupului ALLIANZ din peste 20 de tari, a condus Divizia de consultanta in managementul distributiei din cadrul ALLIANZ Group OPEX (actualmente ALLIANZ Consulting), precum si centrul de consultanta regionala CEEMA a ALLIANZ Group OPEX.

La 1 ianuarie 2013, dupa venirea la conducerea companiei a lui Remi VRIGNAUD, Virgil SONCUTEAN a preluat functia de Director Vanzari si Distributie in cadrul ALLIANZ-TIRIAC Asigurari, devenind, de asemenea, si Membru in Consiliul Director al companiei.

Este absolvent al Universitatii 'Babes-Bolyai' din Cluj-Napoca si detine un MBA in cadrul Northwestern University - Kellogg School of Management din Statele Unite ale Americii.

"Sunt onorat sa am misiunea de a prelua conducerea companiei ALLIANZ-TIRIAC, dupa un mandat excelent executat de Remi VRIGNAUD, intr-un moment ce marcheaza 4 ani consecutivi de crestere profitabila. Continuitate si evolutie - acestea sunt cele doua elemente pe care le am in vedere in activitatea noua si provocatoare pe care tocmai o incep, in calitate de CEO al ALLIANZ-TIRIAC Asigurari. Vom continua sa crestem afacerea in mod durabil. Indraznim sa facem un nou pas spre viitor, dezvoltand ALLIANZ-TIRIAC ca pe o datorie morala pe care o avem fata de clientii, angajatii, partenerii si actionarii nostri. Ne dorim sa simplificam modelul de afacere prin digitalizare, sa devenim mai agili si sa crestem viteza de raspuns la oportunitatile din piata astfel incat sa ramanem prima optiune in mintea si in inima clientilor si a potentialilor clienti din Romania", a declarat Virgil SONCUTEAN.

Numirea noului CEO al ALLIANZ-TIRIAC Asigurari este supusa tuturor aprobarilor legale necesare.


Publicat pe 01.09.2016
PAID

OMNIASIG
Copyright 2018-2017 (c) 1asig.ro
powered by Media XPRIMM