Dan GATAIANTU - Membru al Directoratului, ASIROM Vienna Insurance Group (VIG) - Cariere - 1asig.ro

english   


Cauta stiri
HomePiata AsigurarilorProtectia consumatorilorDespre asigurariEvenimentePublicatiiRadiowww.xprimm.com
 ASF 
 Asiguratori 
 Brokeri 
 Date financiare 
 Organizatii 
 Va recomandam 
 Cariere 
 Job 
 PAD-PAID 
 Opinii 
 Dezbateri Bucuresti
15
1 EUR = 4.6686 RON
1 USD = 4.0026 RON


RFI

Cariere

Arhiva

Dan GATAIANTU - Membru al Directoratului, ASIROM Vienna Insurance Group (VIG)


Dan GATAIANTU Incepand cu 1 iulie 2016, Dan GATAIANTU a fost numit Membru al Directoratului ASIROM Vienna Insurance Group (VIG), urmand sa preia responsabilitatile in domeniul financiar. Decizia de numire urmeaza a fi aprobata de ASF.

Dan GATAIANTU a activat pe piata de asigurari din Romania incepand cu 2013, ocupand pozitii cheie atat in cadrul BCR Asigurari de Viata, pe planificare si analiza financiara, precum si in cadrul ASIROM VIG, fiind responsabil de activitatea de Control al Proceselor de Daune.

Absolvent al Universitatii din Viena, Dan GATAIANTU este licentiat in stiinte sociale si economice si detine o Diploma de Management International. Cariera in asigurari a inceput in 2009 la Viena, in cadrul Vienna Insurance Group (VIG), ocupand pozitii in domeniul de Controlling Financiar si Strategic.

"Din pozitia de CFO, focusul meu este atingerea unui grad cat mai inalt de transparenta. Ca asigurator, trebuie sa-ti cunosti bine riscurile, astfel vei avea un avantaj competitiv", a precizat Dan GATAIANTU.


Publicat pe 01.07.2016
PAID

OMNIASIG
Copyright 2018-2017 (c) 1asig.ro
powered by Media XPRIMM