1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling

In memoriam Dana DOBRE

UNSICAR - Uniunea Nationala a Societatilor de Intermediere si Consultanta in Asigurari anunta cu regret disparitia prematura a Danei DOBRE, specialist in comunicare si cu o vasta experienta in domeniul jurnalistic. 

"Dupa cum probabil ati aflat colega noastra Dana Dobre nu mai este printre noi.  Este o mare pierdere pentru familie, pentru noi, cat si pentru cei care au cunoscut-o! Trupul neinsufletit va fi depus la Capela Bazilescu, iar inmormantarea va avea loc la cimitirul Buftea in ziua de marti", a afirmat Dorel DUTA, Presedinte, UNSICAR - Uniunea Nationala a Societatilor de Intermediere si Consultanta in Asigurari.

"A plecat asa cum o stim cu totii, cu un indemn... "zambiti, traiti, iubiti!" si a mai lasat un mesaj pentru fiecare dintre voi!", a adaugat el.

Slujba de inmormantare va avea loc marti, 9 iunie, ora 12, la biserica Adormirea Maicii Domnului, Buftea-Flamanzeni, str. Stirbei Voda (intre Palatul Stirbei si restaurantul Calul Balan).

Dumnezeu sa o odihneasca!

Cu regret, UNSICAR

Dana DOBRE a lasat in urma si un mesaj:

"Dragilor,
Textul asta l-am scris cu speranta ca nu va fi nevoie de el prea curand. Insa, asa o mare sfarseala s-a abatut peste mine, incat mi-a inchis ochii, mi-a descatusat sufletul si mi-a linistit definitiv durerea. Va las aici zambete si multumiri pentru intalnirea cu fiecare dintre voi. Am fost o norocoasa, pentru ca am intalnit doar oameni minunati, care m-au purtat cu drag in suflet, in amintiri. Nu stiu daca acolo unde voi ajunge va fi departe tare de lumea din care am plecat, daca va exista dor, dar cred cu tarie ca vor exista chipuri si energii pe care le voi purta cu mine. Pentru ultima data, ma inclin in fata voastra si va multumesc fiecaruia in parte pentru intalnirea noastra vremelnica, dar memorabila.
zambiti, traiti, iubiti! https://youtu.be/ewjw3wlVttQ"

Dana DOBRE a fost diagnosticata, anul treccut, cu o boala grava "NEOPLASM BRONHOPULMONAR STADIUL IV", fiind afectate si alte organe interne.