1asig.ro
1asig.ro
Ileana DAMIAN se alatura ...

Ileana DAMIAN se alatura Directoratului GENERALI Romania in rolul de Chief Operations Officer

5 min. / 1.540 cuvinte

Ileana DAMIAN (foto) a preluat, incepand cu data de 13 octombrie 2021, pozitia de Chief Operations Officer (COO) in cadrul GENERALI Romania, alaturand-se totodata Directoratului companiei.

PROMO


Ileana DAMIAN este un specialist cu o experienta de peste 16 ani in GENERALI Romania si, in noul rol, va coordona activitatile IT, back-office, achizitii si facility management.

Adrian MARIN, CEO si Presedinte Directorat, GENERALI Romania, a declarat: "Ma bucur ca investitiile constante in dezvoltarea echipei dau roade si accelereaza proiectele ambitioase pe care le-am demarat in compania noastra. Ileana este un profesionist valoros, cu rezultate remarcabile in sfera digitalizarii, managementului de proiecte si in simplificarea fluxurilor operationale. Doresc sa o felicit pentru performantele de pana acum si ii doresc mult succes in noul sau rol".

Ileana DAMIAN beneficiaza de o bogata experienta in aria operatiunilor, coordonand, incepand cu anul 2011, Departamentul Operatiuni Back-Office al companiei noastre. Din aceasta pozitie, aportul sau a fost substantial in multiple proiecte esentiale precum implementarea noilor sisteme informatice centralizate, optimizarea bazelor de date si operatiunile CRM. Ea este absolventa a Facultatii de Economie Generala din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti si s-a alaturat echipei GENERALI in 2005. Pregatirea sa a continuat prin programe de specializare tehnica si in management in cadrul Grupului GENERALI. 

Ileana DAMIAN, Chief Operations Officer si Membru Directorat, GENERALI Romania: "Ma onoreaza aceasta provocare, mai ales intr-o perioada in care tehnologia, viteza de reactie si serviciile online sunt esentiale pentru procesele interne, dar mai ales pentru clientii nostri. GENERALI este compania alaturi de care mi-am inceput cariera profesionala, unde am avut sansa sa ma dezvolt constant si ma bucur ca pot sustine cu mai multa energie un mod de lucru inovator si servicii tot mai performante pentru clientii nostri". 

Astfel, echipa de top-management a GENERALI Romania este formata din:
- Adrian MARIN - Chief Executive Officer si Presedinte Directorat
- Bogdan BICHINET - Chief Financial Officer si Membru Directorat
- Daniela PENE - Chief Commercial Officer si Membru Directorat
- Ales TAUSCHE - Chief Insurance Officer si Membru Directorat
- Ileana DAMIAN - Chief Operations Officer si Membru Directorat

GENERALI Romania este unul dintre primii 10 asiguratori locali conform volumului total de prime brute subscrise in anul 2020 si face parte din grupul italian GENERALI. La 190 de ani de la infiintarea sa, in 1831, Grupul GENERALI este unul dintre cei mai mari asiguratori din lume si activeaza in 50 de tari. Cu peste 72.000 de angajati si aproape 66 de milioane de clienti, Grupul ocupa o pozitie de lider pe pietele vest-europene si un loc tot mai important pe pietele din Europa Centrala si de Est si din Asia.

 

2.180 accesari