1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling

ISF selecteaza evaluatori pentru Centrul de evaluare a competentelor conciliatorilor in domeniul financiar non-bancar

Intre 25 august si 9 septembrie vor avea loc inscrierile pentru pozitia de evaluator de competente in cadrul Centrului de Evaluare a competentelor conciliatorilor in domeniul financiar non-bancar, a anuntat Institutul de Studii Financiare.

Conform ISF, "activitatea de evaluare reprezinta partea importanta a procesului de certificare a competentelor viitorilor conciliatori in domeniul financiar non-bancar in cadrul Centrului de evaluare SAL-Fin, reprezentand baza pentru aprobarea sau respingerea acestora pentru aceasta pozitie".

Evaluatorul are ca obiectiv identificarea nivelului de cunostinte si aptitudinile necesare viitorului conciliator, care isi va desfasura activitatea in cadrul entitatii SAL-Fin.

Procedura se aplica candidatilor care solicita sa fie evaluati in vederea ocuparii pozitiei de evaluator de competente in cadrul Centrului de evaluare a competentelor conciliatorilor in domeniul financiar non-bancar. Pentru mai multe detalii, click aici

SAL-Fin, entitatea de Solutionare Alternativa a Litigiilor in domeniul financiar non-bancar, si-a inceput oficial activitatea in cadrul Autoritatii de Supraveghere Financiara (ASF) din data de 19 iulie 2016.

Centrul de evaluare si certificare a competentelor conciliatorilor in domeniul financiar non-bancar (CE SAL-Fin) a fost infiintat pe 19 iulie a.c. in cadrul Institutului de Studii Financiare, iar prin intermediul acestuia se asigura evaluarea si certificarea competentelor pentru persoanele care doresc sa desfasoare activitatea de conciliere in cadrul entitatii SAL-FIN, conform prevederilor Regulamentului ASF nr.4/2016 privind privind organizarea si functionarea Entitatii de Solutionare Alternativa a Litigiilor in domeniul financiar nonbancar (SAL-FIN) si care nu au finalizat cursuri de mediere/conciliere/arbitraj/solutionare alternativa a litigiilor/solutionarea prin procedura judiciara a litigiilor.