1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling

ISF organizeaza seminarul "Raspunderea Consiliului Director in contextul Directivei 2014/95/UE aplicabile din 2018"

Incepand cu anul 2018, Directiva 2014/95/UE obliga companiile sa analizeze si sa raporteze impactul activitatii lor asupra mediului, sa aiba in vedere aspectele sociale cu accent pe angajati, respectul pentru drepturile omului, lupta impotriva coruptiei si a mitei, cat si transparenta boardului de conducere.

In acest context, ISF - Institutul de Studii Financiare organizeaza, pe 14 iunie a.c., seminarul de informare "Raspunderea Consiliului Director in contextul 2014/95/UE aplicabile din 2018", adresat companiilor listate, institutiilor publice, companiilor din asigurari si din sectorul bancar, managerilor si tuturor persoanelor interesate de aspectele dezbatute.

In cadrul evenimentului vor fi analizate aspecte de actualitate privind:
  • Raspunderea societara a administratorilor si directorilor
  • Tipuri de asigurari disponibile in vederea acoperirii riscurilor asociate
  • Ce au in comun Guvernanta Corporativa si Raspunderea?
  • Raportarea non-financiara
La eveniment au confirmat participarea specialisti in domeniu printre care se numara:
  • Simona FATU - Membru non-executiv in Consiliul de Administratie al Electrica Distributie Transilvania Sud si al Societatii Nationale a Sarii.
  • Mihaela COJOCARU - Director Comercial MediHelp/ Lector Institutul de Studii Financiare.
  • Cristina BALAN - Managing Partner al CSR BootIQ
  • Catalin GRIGORESCU - LL.M.Eur Partener coordonator
Seminarul de informare "Raspunderea Consiliului Director in contextul 2014/95/UE aplicabile din 2018" are loc pe 14 iunie a.c., la Bucuresti, Hotel Rin Central, Sala Nicolae Iorga, incepand cu ora 09:00. Tariful de participare este 120 lei +TVA/ persoana, in limita locurilor disponibile din sala, in ordinea inscrierii.

Persoanele interesate sunt rugate sa confirme prezenta pana pe 7 iunie a.c. - persoana de contact Andreea PETRACHE, e-mail: andreea.petrache@isfin.ro, telefon 0758.491.9874. Mai multe detalii sunt disponibile pe site-ul ISF.

PROMO