1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling

INSIA estimeaza intermedieri de peste 1,5 milioane de euro pana la finele anului

Subsidiara romaneasca a brokerului international INSIA Europe estimeaza ca va avea un volum de prime intermediate de peste 1,5 milioane de euro pana la finele acestui an.

Portofoliu INSIA Europe Romania este compus din asigurari RCA (27%), CASCO (30%), Property (12%), Raspunderi (11%), Garantii (8%) si alte tipuri de polite, inclusiv asigurari de viata si sanatate (12%).

"Imaginea actuala a portofoliului INSIA confirma faptul ca am intrat pe piata din Romania pentru a construi un broker cu o strategie pe termen lung, bazat pe o crestere sanatoasa. Ne bucuram ca am reusit sa realizam impreuna cu francizatii nostri un portofoliu sanatos si echilibrat, segmentul auto fiind sub 57%, din acest procent RCA-ul atingand doar 27%. Si in 2016 ne vom concentra pe asigurarile non-auto, pe asigurarile de viata si sanatate", a declarat Alexandra DURBACA (ARSENIE), Directorul INSIA Romania.

Brokerul este prezent in 9 orase din tara, prin intermediul a 17 birouri deschise in sistem de franciza, iar pentru anul care urmeaza are ca obiectiv deschiderea a 25 de noi birouri. INSIA Europe se dezvolta exlusiv prin sistem de franciza oferind noului antreprenor suport complet pentru deschiderea afacerii, alaturi de un brand puternic, transparenta, sprijin operational, proiecte personalizate, platforme avansate si instrumente IT, training-uri de specialitate si gama larga de produse de asigurare.

"Dorim sa construim acest model de business alaturi de antreprenori locali cu o buna reputatie si experienta in domeniu, orientati spre rezultate. Suntem in cautare de intermediari in asigurari, care inteleg ce inseamna sa construiesti o afacere pe termen lung alaturi de un partner stabil. Avem pentru francizele noastre solutii de plasare a riscului pentru fiecare tip de clienti, atat la nivel local cat si international, prin intermediul parteneriatelor incheiate cu asiguratori de la Londra. Dorim ca brandul INSIA sa fie prima alegere in randul clientilor, un simbol al calitatii si increderii", a declarat Alexandra DURBACA.

INSIA Europe SE este o companie de brokeraj in asigurari internationala, cu sediul la Praga, parte a grupului american MARSH & McLennan si are birouri deschise in Republica Ceha, Solvacia, Polonia, Italia. INSIA a intrat pe piata din Romania in anul 2013.