1asig.ro
1asig.ro
INFOGRAFIC: PAID Romania a ...

INFOGRAFIC: PAID Romania a identificat mai multe solutii pentru a raspunde nevoilor distribuitorilor

5 min. / 1.540 cuvinte
Pentru ca gradul de cuprindere in asigurare a locuintelor din tara noastra sa creasca, este nevoie si ca reteaua de distributie sa functioneze cat mai eficient, iar agentii si brokerii de asigurare sa simta ca au o misiune importanta in asigurarea caselor din Romania. Din acest motiv, PAID Romania a desfasurat un sondaj in randul partenerilor sai din zona de distributie, pentru a intelege si a asculta, iar acum a identificat o serie de solutii pentru a veni in intampinarea nevoilor mentionate de catre acestia.

PROMO


Solutiile vizeaza toate cele trei aspecte analizate in cadrul sondajului - "Usurinta/ Comoditate a vanzarii", "Up Sell/ Cross Sell", respectiv "Recunoasterea misiunii", si vor fi implementate treptat, in urmatoarele luni.

Click pentru marire.Solutiile au fost identificate in urma unui sondaj extins, desfasurata in perioada 27 februarie - 31 martie a.c., in urma caruia au fost colectate 1.433 de chestionare de la retele proprii ale asiguratorilor, 926 de chestionare de la brokeri, respectiv 265 de chestionare de la banci.

Acesta a avut ca obiective identificarea nivelului de usurinta in emitere, sanselor de Cross Selling si nivelului de recunoastere de care beneficiaza distribuitorii de asigurari (implicit de polite PAD), masurarea nivelului de satisfactie a partenerilor in colaborarea cu PAID si crearea unui reper asupra eficientei relatiilor de colaborare cu distribuitorii, intelegerea nevoilor si asteptarilor colaboratorilor in relatia cu PAID, precum si identificarea celor mai importante aspecte ce pot fi optimizate in vederea cresterii satisfactiei colaboratorilor.

Rezultatele complete ale sondajului sunt ilustrate in infograficul de mai jos.

Click pentru marire.
Vedeti si:
707 accesari